Custom Search

Esra Erol Kim? Esra Erol Hayatı; Resimleri

Esra Erol Kim? Esra Erol Hayatı; Resimleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



Esra Erol Kim? Esra Erol Hayatı; Resimleri




Esra erol ismini son yıllarda televizyondaki evlilik programlarından herkes bilmektedir. Televizyon program sunucusu olarak kariyerini devam ettiren Erol, halen ATV’de “Esra Erol’la Evlen Benimle” adlı programı yapmakta ve sunmaktadır.

Hayatı

İstanbul’un Eyüp ilçesinde 12 Mayıs 1982 tarihinde dünyaya gelen Esra Erol, toplam 5 kız kardeştirler. 5 kız kardeşin ortancası olan Erol, aslen Sinop Ayancık’lı bir ailenin çocuğudur. Babası polis olan Erol ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini babasının görevi dolayısıyla Kütahya’da tamamladı. Kütahya’da Kız lisesi çini seramik mezunu olan Erol, daha sonra Açık Öğretim Fakültesini bitirdi. Marmara Üniversitesinin Radyo Televizyon bölümünde eğitim de alan Esra Erol, Maltepe üniversitesinde de diksiyon ve spikerlik kurslarına katılarak mesleğinde ilerlemek için temelleri atmaya başladı.

Kariyeri

Televizyon’a ilk adımını Kanal D’de yayınlanan Turkuaz adlı programın sunuculuğunu yaparak başlayan Erol, sonrasında Technology Channel’da Siemens Mobile kuşak programının sunuculuğunu yapmıştır. Bugünkü kariyerinin temellerini Flash TV’de yayınlanan “Dest-i İzdivaç” programla atan Erol, sonrasında Star TV’de “Esra Erol’la İzdivaç” adlı programı sunmaya başladı ve televizyon yıldızı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline geldi. Star TV ile yollarını ayıran Esra Erol, beş sezondur ATV’de “Esra Erol’da Evlen Benimle” adlı programın yapmakta ve sunmaktadır.

Esra Erol, 2010 yılının 2 Temmuz’unda Kürt İdris’in oğlu olan Ali Özbir’le sunuculuğunu kendisinin yaptığı programında canlı yayında dünya evine girdi. Bu evlilikten 23 Temmuz 2011 tarihinde İdris Ali adında bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Esra Erol, 2004 yılında Kanal 7’de yayınlanan Kalp Gözü adlı dizide, Cennet Mahallesi adlı TV dizisinde, 2005’te Başkan adlı TV filminde, aynı yıl Tuzak adlı TV dizisinde, 2009 yılında Kanal-İ-zasyon adlı sinema filminde konuk oyuncu ve 2010 yılında da Kamerayla İzdivaç adlı filmde roller üstlendi.

Esra Erol, uzun süreden beri ATV’de yayınlanmakta olan evlilik programıyla birçok kişinin mutluluğuna aracılık etmektedir. Son dönemde, popülaritesinin artması nedeniyle de sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Esra Erol, kadınlara şiddete karşı kaleme aldığı kitabıyla da, şiddete uğrayan kadınların sesi olmaya onlara destek vermeye çalışmaktadır.

a Erol

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 05:01

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy