Custom Search

Malezya Uçağını Uzaylılar mı Kaçırdı? Malezya Uçağı Bulundu mu?

Malezya Uçağını Uzaylılar mı Kaçırdı? Malezya Uçağı Bulundu mu?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


30 gündür haber alınamayan ve 30 günden sonrası içnde haber alınması mümkün olmayan malezya uçağından halen bir haber yok. Uçağın uzaylılar tarafından kaçırılma ihtimali bile düşünüldü...

Mart ayında 239 kişiyle ortadan kaybolan Malezya Havayolları uçağından ikinci sinyal alındı. Uçağın bulunması için artık kritik saatlerin söz konusu olduğu arama çalışmalarında bu gelişme az da olsa bir ümit doğurdu. Bilindiği gibi kaybolmanın ardından 30 gün geçtikten sonra uçağın kara kutusunun sinyal göndermesi imkansız olacak.

Arama çalışmalarını koordine eden Avustralyalı yetkililer, ikinci sinyalin, Hint Okyanusu'nun güneyinde, ilk sinyalden birkaç saat sonra aynı noktanın 2 kilometre kadar yakınında tespit edildiğini söylediler.

Yetkililer, bunun "önemli ve cesaret verici bir gelişme" olmasına rağmen, sinyallerin henüz kayıp uçağa ait olduğu konusunda bir kanıt olmadığına dikkat çektiler.

Alınan sinyalin saniyede 37.5kHz olduğu söyleniyor. Uçakların kara kutuları da aynı hertzde sinyal yayıyor.

Bir İngiliz gemisi sinyalin geldiği bölgeye seyrediyor. Geminin Pazartesi sabahı bölgede olması bekleniyor. Bir Avustralya uçağının da sinyalin geldiği noktada araştırma yapacağı belirtiliyor.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 05:57

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search
Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy