Custom Search

Kemal Kılıçdaroğlu Mhp Bayrağı Önünde Resimleri

Kemal Kılıçdaroğlu Mhp Bayrağı Önünde Resimleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Daha önce ''Bozkurt'' işareti yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun üç hilalli MHP bayrağı altındaki fotoğrafı paylaşım rekoru kırdı.

Yerel seçimler sırasında ''Bozkurt'' işareti yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, üç hilali MHP bayrağı altındaki fotoğrafı da internette paylaşım rekoru kırdı.

Kılıçdaroğlu önceki gün Cumhurbaşkanı adayını açıklamak üzere gittiği MHP Genel Merkezinde Devlet Bahçeli ile görüştü. Gazeteport'un edindiği bilgiye göre, Bahçeli'nin makam odasındaki görüşmede Kılıçdaroğlu üç hilalli MHP bayrağının, Bahçeli ise Türk bayrağının altındaki koltuğa oturdu. Kılıçdaroğlu'nun MHP bayraklı görüntüsü internette en çok paylaşılan fotoğraflardan biri oldu

Kılıçdaroğlu 30 Mart yerel seçimleri öncesi de CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'la birlikte düzenlenen seçim propogandası sırasında MHP'nin ''Bozkurt'' işaretini yapmıştı. CHP lideri bu konuda, ''MHP’li olduğunu ancak CHP’ye oy vereceğini söyleyen bir vatandaşa sevgimi anlatmak için o işareti yaptım'' demişti.


"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 07:06

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy