Custom Search

Araç Satın Alacağım Çalıntı Mı Kazalı Mı Nasıl Öğrenirim? Araba Alacağım Kazası Varmı Nasıl Anlarım? İnternetten Araç Kaza sorgulama Nasıl Yapılıyor?

Araç Satın Alacağım Çalıntı Mı Kazalı Mı Nasıl Öğrenirim? Araba Alacağım Kazası Varmı Nasıl Anlarım? İnternetten Araç Kaza sorgulama Nasıl Yapılıyor?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Araç Satın Alacağım Çalıntı Mı Kazalı Mı Nasıl Öğrenirim? Araba Alacağım Kazası Varmı Nasıl Anlarım? Araç Sorgulama. Araba Sorgulama Alacağım araç kazalı mı nasıl öğrenirim Araç hasar kaydı sorgulama Araba hasar kaydı nasıl öğrenilir?

> Öncelikle araç almadan önce E-devlet (turkiye.gov.tr) kapısında bulunan araç sorgulama linkinden aracın plakası ile sorgulama yapınız. Plakayı yazdıktan sonra aracın çalıntı mı yoksa aracın üzerinde herhangi bir icra ya da hak mahrumiyeti varmı yokmu sorgulamada çıkar.

Daha sonra tanıdığınız bir sigorta şirketine giderek aracın plakası ve Şasi nosunun herhangi  bir kazaya karışıp karışmadığını ya da hasar kaydının olup olmadığını sorgulatın tramer kayıtlarından sigortacılar bu bilgileri görmektedirler.

Eğer gönlünüz yine rahat etmezse Sms yoluyla bilgi veren (http://www.sbm.org.tr/tr/Sayfalar/SMSSorgulamalari.aspx) bu sayfayı ziyaret edin. Buradaki işlemler mesaj başı ücretlidir. Güncel Fiyatlar şuan mesaj başı ( 4 TL )

Daha sonra mutlaka ama mutlaka iyi uzman bir oto test servisine aracı götürerek "Oto teste" aracı sokmanız olacak.

Çünkü Ototest'de aracın kayıt dışı bir kazaya karışıp karışmadığı değişenin olup olmadığı boyalı mı değil mi %99 olarak çıkacaktır. Ancak gittiğiniz Ototest merkezini iyi ve dikkatli seçmeniz lazım bazı yerlerde araçda kaza yokken kazalı kaza varken de hasarsız gibi raporlar verilmekte.

Ayrıca oto sahibinin önceden aldığı rapora itibar etmeyiniz. Biliyorsunuz bu devirde ortalık dolandırıcı kaynıyor.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 12:18

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy