Custom Search

Blogger Mobil Şablonda Adsense Reklamları Gözükmüyor! Blogspot Blogger'da Mobil Şablonda Adsense Reklamlarını Nasıl Gösteririm?

Blogger Mobil Şablonda Adsense Reklamları Gözükmüyor! Blogspot Blogger'da Mobil Şablonda Adsense Reklamlarını Nasıl Gösteririm?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Blogger Mobil Şablonda Adsense Reklamlarını Gösterme! Blogspot Blogger'da Mobil Şablonda Adsense Reklamlarını Nasıl Gösteririrm? Adsense Reklamlarını Blogger Mobil Şablona Nasıl Eklerim? Blogger Mobil şablona geçtim adsense reklamları gözükmüyor. Blogger mobil şablonda adsense reklamları neden gözükmüyor.

Bilindiği gibi Google artık mobil şablon kullanmayan sitelerin (blogların) içeriklerini google aramalarda gerilere atacak. Bu uygulama 21.04.2015 tarihi ile resmen başlıyor.

Blogger'da da şöyle bir sıkıntı var. Mobil şablona geçtiğimiz anda Gadget olarak eklediğiniz hiçbir özellik ve adsense reklamları blogunuzda gözükmemeye başlıyor. Bazı Mobil uyumlu temalarda ise gözüküyor ancak istediğimiz boyuttaki reklam görüntülerini alamadığımız oluyor.

Sorunu çözmek için Adsense ile Blogger hesabınızı bağlamanız yeterli oluyor ancak farklı mail adresleriyle açtığınız birden fazla blogger hesabınız muhakkak vardır.

Ve hesabınızı blogger'a bağlamak istemeyebilirsiniz.

Ben bu soruna şimdilik şöyle bir çözüm buldum.

Mevcut adsense kodunuzu Şuradaki sayfadan Convert ediyorsunuz.

Daha sonra Blogger Panelinizde Şablon - Html'i Düzenle kısmına girerek ister yazı içi kısmını bulup isterseniz başka bir yere bu convert ettiğiniz kodu yapıştırıp Mobil şablonunuzda Google Adsense reklamlarını gösterebilirsiniz.. Dikkat etmeniz gereken Mobil şablonunun Özel olarak ayarlanmış olması gerekli.


- Bu şekilde eklediğiniz reklam Masaüstü şablondada gözüküyor gözükmese daha iyide o şekildede olmuyor :)

Umarız Blogger ilerleyen zamanlarda bize daha kullanışlı adsense uyumlu temalar ve ayarlamalar yaparda bizde bu kadar uğraşmayız.

Mobil Şablonunuzu test etmek için Örneğin : http://tr-diapason.blogspot.com/?m=1 yani sayfa linkinin sonuna /?m=1 etiketini koymanız yeterli olacak. Cep telefonuna gerek kalmadan Bilgisayarınızdan da mobil şablonunuzu test edebilirsiniz..

Kolay gelsin..

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 12:48

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy