Custom Search

FOX Bizim Hikaye Oyucuları Hakkında, Kimdir?

FOX Bizim Hikaye Oyucuları Hakkında, Kimdir?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Yeni sezonda fox tv de başlayacak olan Bizim hikaye adlı dizinin fragmanı yayında... Bizim hikaye dizisinin oyuncuları kimlerdir;

Hazal Kaya (Filiz)
26 yaşındaki güzel oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun olmuştur. İngilizce, İtalyanca ve Almanca dillerini konuşabiliyor. Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha Yılmaz karakteriyle tanınmıştır. Acemi Cadı, Aşk-ı Memnu, Behzat Ç ve Maral gibi dizilerde rol almıştır.

 


Burak Deniz (Barış)
20 Ekim 1989 İstanbul doğumlu genç oyuncu Kaçak dizisinde Burak karateriyle rol almış ve başarıyı yakalamıştı. Oyunculuk hayatına Kolej Günlüğü dizisiyle başlamıştır. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Toprak karakterini canlandırmıştır. Son olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hande Erçel'le başrolleri paylaşmıştır.

 

Reha Özcan (Fikri)
5 Temmuz 1965 Bingöl doğumlu tecrübeli oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Tiyatro hayatına Trabzon Devlet Tiyatrosunda başladı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosuna atandı. Bahtı Kara filmi ile bir çok ödüle aday gösterilmiştir. Serhat Özcan'ın eşidir. Karadayı, Kollama, Kurtlar Vadisi Pusu, Suskunlar ve Maral gibi dizilerde rol almıştır.



Nesrin Cevadzade (Tülay)
 30 Temmuz 1982 Azeri asıllı Bakü doğumlu yetenekli oyuncu Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Acı, Samanyolu, Güzel Günler Göreceğiz, Al Yazmalım, Yangın Var, Ağır Roman Yeni Dünya, Görüş Günü Kadınları, Derin Nefes Al, Küçük Ağa, Kuzu, Annemin Şarkısı, Son Mektup gibi film ve dizilerde rol almıştır.



Yağızcan Konyalı (Rahmet)
26 Eylül 1991 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarını tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerine İlk Aşk filmi ile başlangıç yapmıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Aydın karakterine hayat vermiştir. Adı Mutluluk dizisinde Zeki karakterini canlandırmıştır.



Evrim Doğan
1977 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü tamamlamıştır. Cennet Mahallesi, Arka Sıradakiler, Dinle Sevgili ve Şubat dizilerinde rol almıştır.


Korhan Fırat
26 Ağustos 1988 Erzincan doğumlu oyuncu 1.80 boyunda 71 kilodadır. Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Merve Akaydın ile sevgilidir. Ekip 1, Küçük Gelin ve Şefkat Tepe gibi dizilerde rol almıştır.


Mehmetcan Mincinozlu
1984 doğumlu 32 yaşındaki oyuncu İstanbul'da doğup büyümüştür. 1.93 boyunda ve 74 kilodadır. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Eve Düşen Yıldırım dizisinde başrol oynamıştır. Ben Onu Çok Sevdim, Racon ve Rüzgarın Kalbi dizilerinde rol bulmuştur.

Alp Akar (Fikret)

Zeynep Selimoğlu (Kiraz)

Ömer Sevgi (İsmet)
1 Mayıs 2015 İstanbul doğumlu oyuncu ikizler burcu ve yeşil gözlüdür. İlk oyunculuk deneyimini yaşayacak olan Bizim Hikaye'de en küçük karakteri canlandırmaktadır.

Nejat Uygur Torunu (Hikmet)

Pınar Töre

Berkay Akın

İsmail Karagöz

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 17:24

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search
Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy