Custom Search

Tavuk Göğsü Tarifi, Yapılışı, Tavuk Göğsü Nasıl Yapılır?

Tavuk Göğsü Tarifi, Yapılışı, Tavuk Göğsü Nasıl Yapılır?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼




Malzemeler ; 150 gr. margarin, 1 su bardağı un, 1 çorba kaşığı nişasta, 1 su bardağı şeker, 1 paket vanilya, 1 litre süt. Nişasta arzu edilirse içine eklenmeyebilir fakat daha koyu bir kıvam verdiğinden kullanılmaktadır.



Hazırlanışı ; Derin bir tencereye yağınızı koyun ve eritin. İçine un ve nişastayı ekleyerek çırpma teli ile kavurun. Yavaş yavaş sütü ilave edin ve unun topaklanmasını engellemek için karıştırmaya devam edin. Şekeri de ilave ederek, fokurdayıp göz göz oluncaya kadar devam edin. Kaynamaya başlayınca altını kısın ve yaklaşık 5 dakika kadar sonra ateşten alın ve içine vanilyayı ilave edin. Bir mikser yardımı ile yaklaşık 10-15 dakika kadar çırpın.  Hafif ıslatılmış bir borcama tamamını dökün ve ılıyınca buzdolabına dinlenmeye bırakın.



Arzu ederseniz 1 paket kakaolu bisküviyi robotta çekin ve borcamın içine tavuk göğsünü dökmeden serpin ve üstüne tavuk göğsünü boşaltın ve aynı işlemi üst kısmına da uygulayın. İnce uzun şeritler halinde dilimleyip, rulo halinde sarın.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 10:02

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy