Custom Search

2014 İş Bankası Bayram Kredisi Geleneksel Bayram Kredisi Faiz Oranları

2014 İş Bankası Bayram Kredisi Geleneksel Bayram Kredisi Faiz Oranları


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


2014 İş Bankası Bayram Kredisi Geleneksel Bayram Kredisi Faiz Oranları

Türkiye İş Bankası, bu yıl da bayram öncesinde sunduğu ‘Geleneksel Bayram Kredisi’ ile nakde ihtiyaç duyan müşterilerinin taleplerini karşılamaya hazırlanıyor.

İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi kampanyası ile serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emekliler, aylık yüzde 0,99 faiz oranıyla 12 ay vade ve 5.000 TL’ye kadar kredi kullanabiliyor. Kampanya kapsamında 50.000 TL ve 36 aya kadar kredi imkânı da sunuluyor.

Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre, ‘Geleneksel Bayram Kredisi’ne anında bankacılık kanalları (Bankamatikler, isbank.com.tr İnternet Şubesi, 0850 724 0 724 Telefon Şubesi, İşCep, İşPad) aracılığıyla başvuru yapılabiliniyor. Ayrıca SMS ile başvurmak isteyenler nakit, TC kimlik no, kredi tutarı ve aylık gelirlerini aralarında boşluk bırakarak 4402’ye gönderebiliyorlar. İş Bankası, başvuruların cevabını hemen cep telefonlarına gönderiyor.

Geleneksel Bayram Kredisi  4 Ağustos’a kadar sürecek
‘Geleneksel Bayram Kredisi’ ile ilgili detaylı bilgiye isbank.com.tr’den, 0850 724 0 724 Telefon Şubesi’nden ve İş Bankası Şubelerinden ulaşılabiliyor. Kampanya 4 Ağustos’a kadar geçerli. Azami kredi tutarı 50.000 TL, azami vade 36 ay. Aylık taksit tutarları, geri ödemeler 1 ay sonra başlayacak şekilde hesaplanmış. Kefil ön şartı aranmıyor, ancak şube yetkilileri gerekli gördüklerinde kefil talep edebilecekler.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 04:12

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy