Custom Search

Pepsi ile Ttnet İndirimli İnternet Kampanyası! PEPSİ ile TTNET Faturanda İndirim Kazan!

Pepsi ile Ttnet İndirimli İnternet Kampanyası! PEPSİ ile TTNET Faturanda İndirim Kazan!


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


PEPSİ İLE TTNET FATURANDA İNDİRİM KAZAN!

Bireysel TTNET müşterileri 15 Temmuz 2014 tarihlerine kadar PEPSİ ürün kapaklarının altından çıkan şifreler ile TTNET faturalarında indirim kazanacaktır.

Her bir şifre 1 TL değerinde fatura indirimi sağlayacaktır. Her müşterinin her ay maksimum 5 TL indirim kazanma hakkı vardır.

Kampanya 50.000 adet stokla (şifre ile) sınırlıdır. Kampanyadan faydalanmak için 7516'a sms göndermek ya da pepsi.com.tr'den kampanyaya katılmak gerekmektedir.

SMS ile katılmak için; PEPSİ KAMPANYA ŞİFRESİ boşluk TTNET boşluk TC KİMLİK NUMARASI'nın (Örnek katılım: ABCDEFGH TTNET 12345678876) 7516'ya gönderilmesi; İnternet üzerinden katılmak için; pepsi.com.tr üzerinden TTNET kampanyasını seçtikten sonra PEPSİ KAMPANYA ŞİFRESİ , CEP TELEFON NUMARASI, TC KİMLİK NUMARASI ve DOĞRULAMA KODU ilgili alanlara girerek «GÖNDER» tuşuna basılması gerekmektedir. Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti. ve TTNET A.Ş.' de saklıdır.

Kampanya Kuralları
Kampanyaya tüm Pepsi 330 ml kutu ve tüm pet şişe (Pet 3 litre, 2,5 litre, 2 litre, 1,5 litre, 1 litre, 450 ml, 330 ml) ürünlerinin kapakları altından çıkan şifreler dahildir.

Kampanya hediyesi her şifre için TTNET faturasında 1 TL indirimdir. TTNET fatura indiriminin uygulanacağı internet hizmet numara bilgisi, Pepsi şifresinin gönderildiği GSM numarasına SMS ile iletilecektir.

Kazanılan indirim tutarları, ilerleyen dönemlerde TTNET faturalarına yansıtılacaktır. Kazanılan indirim tutarının ilgili aydaki TTNET faturasından yüksek olması durumunda; indirim tutarı sonraki aylara ait TTNET faturalarına yansıtılır.

Kampanya katılımının gerçekleşmesi için gönderilecek TC Kimlik numarasının TTNET internet hat sahibine ait olması gerekmektedir.

SMS'lerin gönderimde oluşabilecek operatör kaynaklı ya da teknik arızalardan ve TC Kimlik numarasının yanlış, eksik veya hatalı olarak iletilmesinden, TTNET A.Ş sorumlu değildir.

Kampanyaya kısa mesajla katılım Avea aboneleri için 0,60 TL, Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Vodafone aboneleri için 0,65 TL'dir. (KDV, ÖİV dahil)

Operatörler kampanya süresince veya sonrasında kampanya katılım bedelinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanyaya www.pepsiyasatirseni.com üzerinden katılım 1'den 5'e kadar farklı Pepsi şifrelerinin TC Kimlik numarası ve cep telefonu numarası ile girilmesiyle gerçekleşir.

Aynı kullanıcı aynı ay içerisinde en fazla 5 TL'lik indirimden faydalanabilir. Kampanya yalnızca bireysel TTNET müşterileri için geçerlidir. Kampanya 50.000 stokla sınırlıdır.

1 Haziran 2013 ve sonrası üretilmiş ürün şifreleri kampanyaya dahildir.

Kampanya süresince TTNET'e son ödeme tarihi geçikmiş borcu olanlar ve TTNET hat dondurma hizmetinden yararlananlar kampanyadan faydalanamaz.

TTNET hattının nakli ve devri durumunda indirim hakkı devam edecektir.

Şifreler tek kullanımlıktır. Şifreler bir hesapta kullanıldıktan sonra başka bir hesapta kullanılamaz. Kampanya tüketicilere yöneliktir.

Kampanya şartlarının kötüye kullanılması ve dürüstlüğe aykırı uygulamalarla kampanya ile sağlanan hediyelere hak kazanılamaz.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 07:30

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy