Custom Search

1 Haziran 2014 Seçim YAPILACAK Yerler? Nerelerde Seçim Tekrarlanacak?

1 Haziran 2014 Seçim YAPILACAK Yerler? Nerelerde Seçim Tekrarlanacak?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Türkiye, pazar günü Ağrı’nın ve Yalova’nın merkez ilçelerinin yanı sıra, Bayburt’un Aydıntepe, Aydın’ın Buharkent, Bitlis’in Güroymak, Eskişehir’in Mahmudiye, Kastamonu’nun Çatalzeytin, Çankırı’nın Şabanözü, Tokat’ın Yeşilyurt ilçeleri ile Çorum’un Aştavul, Niğde’nin Bağlama, Yozgat’ın Eymir, Erzincan’ın Çadırkaya, Afyon’un Gömü beldelerinde seçim heyecanı yaşayacak. 30 Mart’ta yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde 13 noktada usulsüzlük tespit eden Yüksek Seçim Kurulu (YSK), bu 13 seçim çevresinde seçimlerin 1 Haziran’da tekrarlanması kararını almıştı.

Aynı zamanda tüzel kişiliğe kavuşan Afyon’un emirdağ ilçesine bağlı Gömü beldesinde de seçimlerin 1 Haziran’da yapılmasına karar verildi.
Ayrıca Ağrı’nın merkez ilçesi ile Tokat’ın Yeşilyurt ilçelerinde hem belediye meclisi seçimleri, hem de il genel meclisi seçimleri yapılacak. Ağrı’da 30 Mart seçimleri BDP adayı Sırrı Sakık ile Ak Parti adayı Hasan Arslan arasında geçmişti. Ağrı’da bu iki adayın dışında HÜDAPAR, DYP, SP, HAKPAR, LDP, BTP, CHP, MHP ile bir bağımsız aday seçimlere katılacak. Yalova’da ise seçimler CHP adayı Vefa Salman ile Ak Parti adayı Yakup Koçal arasında geçmişti. Yalova’da seçimlere DSP, DYP, BBP, DP, MP, SP, HAKPAR, LDP, BTP, İP, HDP, HEPAR ve MHP adayları katılacak.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 05:21

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy