Custom Search

Hürriyet Sosyal Haber Sitesi sosyal.hurriyet.com.tr

Hürriyet Sosyal Haber Sitesi sosyal.hurriyet.com.tr


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


sosyal.hurriyet.com.tr

Sistem nasıl işleyecek
- Sosyal ağları kullananlar için, sosyal tabanlı hurriyet.com.tr’ye girmek çok kolay. Facebook ve Twitter hesabı olanlar aynı kullanıcı adı ve şifreleriyle birkaç saniye içinde, hurriyet.com.tr sosyal ağına katılabilecek. Sosyal ağlarda hesabı olmayanlar ise hurriyet.com.tr’de yayınlanan yönlendirmeleri takip ederek kendine özel alanını oluşturabilecek.

-hurriyet.com.tr sosyal ağına katıldığınızda, karşınıza çıkan 100’den fazla kategoriden ilgi alanlarınızı seçmeniz yeterli.  Sözgelimi kadın sağlığı, kitap, müzik, teknoloji, Beşiktaş,  basketbol, astroloji, çevre, seyahat, yeme-içme, ilişkiler gibi kategorileri seçerek,  ana sayfanızda bu alandaki içeriklerin tamamını görebileceksiniz.

- Haber içerikleri dışında, Hürriyet Dünyası’nın tüm yazarlarını, tıpkı diğer sosyal ağlardaki gibi takibe alabileceksiniz. Yazarlarımız kendi profillerinde, sadece köşe yazılarını değil, gezdikleri, gördükleri, duydukları, eğlendikleri, sinirlendikleri tüm kişisel olay ve yorumlarını da sizlerle paylaşacak. Sizler de onlara yorumlarınızı iletme imkânı bulacaksınız.

- Yazarlarımızın Instagram, Facebook ve Twitter gibi farklı platformlarda gördüğünüz farklı içeriklerini ve çok daha fazlasına sadece hurriyet.com.tr’de ulaşabileceksiniz. Ahmet Hakan, Ayşe Arman, Ertuğrul Özkök ve Doğan Hızlan, İzzet Çapa gibi Hürriyet’in tüm yazarları,  beğendiği haberleri, neşeli fotoğraflarını, videolarını ve ‘Bunu kaçırmayın’ dediklerini takipçileriyle paylaşacak.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 02:10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy