Custom Search

NASIL HAMİLE KALABİLİRİM? Hamile Kalmak İstiyorum! Hamile Kalma Yöntemleri

NASIL HAMİLE KALABİLİRİM? Hamile Kalmak İstiyorum! Hamile Kalma Yöntemleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Düzenli olarak seks yapın: Eğer hafta da 2 ya da 3 kere seks yapıyorsanız, yumurtlama dönemine raslama ihtimaliniz oldukça yüksektir. Sağlıklı çiftler için sekskonusunda aşırı fazla gibi bir durum asla söz konusu değildir. İstenildiği kadar sıklıkla yapılabilir. Birçok çift bu şekilde kolaylıkla hamile kalabilmektedir.
Yumurtlama dönemine yaklaştığınızda her gün seks yapın:

Yumurtlamanın gerçekleştiği dönemlerde her gün gün aşırı seks yapmak hamile kalma yöntemleri arasında en önemlilerindendir. Ve hamilelik ihtimalinizi oldukça arttırmaktadır.Tabiki her birliktelikte erkekteki sperm sayısı belli bir miktarda azalmaktadır bu yöntemde. Fakat sağlıklı bir erkek için bu oran çok yüksek değildir. Yani gün aşırı bir şekilde birlikte olunabilir.

Hamilelik öncesi sağlık planlaması yapın: Doktorunuzla görüşerek hamilelik öncesinde en sağlıklı olabilmek için neler yapmanız gerektiğini öğrenin. Çünkü böylelikle hamile kalma yöntemleri arasında neleri yaparak vücudunuzu hazırlayacağınızı daha iyi öğrenebilir ve bir adım öne geçebilirsiniz.

Hayatınızdaki gerekli değişiklikleri yapmak, sizi hamileliğe daha da yaklaştıracaktır. Bu yaklaşım, özellikle kendinizde ya da eşinizde bazı sağlık problemleri varsa daha büyük önem taşımaktadır. Böyle durumlarda doktorunuzla ya da sağlık danışmanınızla görüşerek hamile kalmadan önce yapmanız gerekenlerle ilgili daha detaylı bilgi almaya çalışmalısınız.

Vitaminlerinizi ihmal etmeyin: Özellikle folik asit bebeğin gelişiminde çok büyük öneme sahiptir. Doğum öncesinde genel vitamin takviyesi ve özellikle de folik asit takviyesi yerinde olacaktır. Başlama tarihi olarak hamile kalınmak istenen dönemden bir iki ay önce başlanması daha sağlıklı olacaktır. Bu şekilde davranmak, özellikle düşük ve bebekte oluşabilecek birçok riskli durumu önleme de faydalı olacaktır.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 13:41

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy