Custom Search

Seksin FAYDALARI Neler? Seks Nelere İyi Gelir ? YARARLARI

Seksin FAYDALARI Neler? Seks Nelere İyi Gelir ? YARARLARI


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Seks bir güzellik tedavisidir. Bilimsel araştırmaların gösterdiği gibi,  kadınlar seks yaptığı zaman büyük miktarda saçları parlaklaştırıp  deriyi yumuşatan östrojen hormonu üretir.

. Yumuşak, gevşemiş halde sevişmek dermatitis, derinin tahriş olması  ve deri lekelerinden muzdarip olma ihtimalini azaltmaktadır. Üretilen  ter derideki gözenekleri temizlemekte ve derinize parlaklık kazandırır.
. Sevişmek o romantik akşam yemeğinde edindiğiniz kalorileri yakabilir.
. Seks yapabileceğiniz en güvenli sporlardandır. Neredeyse vücuttaki  her  adeleyi çalıştırıp güçlendirir. 20 tur yüzmekten daha eğlencelidir ve palet takmanız gerekmez!
. Seks hafif depresyon için anında etkili olan bir tedavidir. Kan  akımına  endorfinlerin salgılanmasını sağlar ve bu sayede şevk hissi üretir ve  kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.
. Ne kadar seks yaparsanız, o kadar seks önerisiyle karşılaşırsınız.  Cinsel açıdan aktif vücut daha fazla miktarda feromon denilen  kimyasallardan salgılar. Bu latif seks parfümü diğer cinsi delirtir!
. Seks dünyadaki en güvenli sakinleştiricidir.
. Seks başağrılarını gerçekten geçirmektedir. Bir sevişme süreci  beyindeki kan damarlarını daraltan gerilimleri gevşetebilir.
. Bol bol sevişmek tıkanık burunları açar. Seks doğal bir antihistamindir. Astım ve alerjiyle mücadeleyi destekler.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 13:05

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy