Custom Search

Google Chrome SSL Bağlantı Hatası Çözümü! İnternet Explorer Google Ssl Hatası Çözümü..

Google Chrome SSL Bağlantı Hatası Çözümü! İnternet Explorer Google Ssl Hatası Çözümü..


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Chrome İçin :
1. En sağ taraftaki üç çizginin üst üste olduğu menüyü tıklayıp Ayarları tıklayın. Adres çubuğuna chrome://settings yazarakta aynı pencereyi açabilirsiniz.
2. 4ncü başlıkta Arama yazıyor, hemen onun altında Arama motorlarını yönet butonunu tıklayın.
3. Diğer arama motorları tabının en altına inin ve Yeni arama motoru ekle kutucuğuna Google, Anahtar kelime kısmına http://64.15.117.5 ve Sorgu yerine %s olan URL kısmına http://64.15.117.5/search?output=search&q=%s yazın ve Bitti butonunu tıklayın.
4. Sonrasında tekrar Arama motorlarını yönet butonunu tıklayıp aynı pencereden az önce eklediğiniz satırın üzerine gelin ve mavi olarak beliren Varsayılan yap butonunu tıklayın.
5. 2nci başlıkta bulunan Başlangıçta altındaki Belirli bir sayfayı veya sayfaları aç yanındaki Sayfaları ayarla linkini tıklayın.
6. Açılan kutuda ilk satıra http://64.15.117.5 yazın ve sonraki satırları dilerseniz kaldırın ve ardından Tamam butonunu tıklayın.
Bu kadar..

Internet Explorer İçin (Windows 7 + 8 / Yönetici izni gerekebilir) :
1. Başlatı tıklayıp çalıştırı tıklayın ve çıkan kutuya regedit yazın. Veya Windows tuşu + R tuşuna basın, açılan pencereye regedit yazıp Tamam diyin.
2. Sol taraftan HKEY_CURRENT_USER‘ı tıklayın, açılan klasör yapısından Software‘ı bulun ve onu tıklayın, daha sonra Microsoft, ondan sonra ise Internet Explorer yapısını açın. Liste alfabetiktir, bulması kolay olacaktır.
3. SearchScopes altındaki {***} yapısını açın ve sonraki adıma geçin. *** koydum, çünkü herkesde farklı değerler olabilir, zaten tek bir seçeneceğiniz olacaktır.
4. Sağ tarafta beliren SuggestionsURLFallback üzerini çift tıklatın ve açılan kutuya http://64.15.117.5/search?output=search&q={searchTerms} yazarak Tamam butonunu tıklayın.
5. Aynı ayarları TopResultURLFallback ve URL değerleri içinde aynı şekilde yapın.
6. Regedit yazdığınızda açılan bu Kayıt Defteri Düzenleyicisini kapatın, unutmadan, bu işletim sisteminizin (Windows’un) ajandası, eğer fikriniz yoksa başka hiçbir ayarı kurcalamanızı veya bakayım niyetiyle vakit kaybetmenizi tavsiye etmem.
7. Kapalıysa Internet Explorer’ı tekrar açarak en sağdaki çark işaretini tıklayın ve Internet Seçeneklerini tıklayın.
8. Açılan kutudaki Giriş sayfası kısmına http://64.15.117.5 yazın ve Tamam butonunu tıklayarak pencerenin kapanmasını sağlayın.
9. Internet Explorer pencerelerinin tamamını kapatın.
Bu kadar.


sayfa konuları: Sunucu ile güvenli bağlantı kurulamıyor. Bu durum sunucuyla ilgili bir sorundan kaynaklanabilir veya sahip olmadığınız bir istemci kimlik doğrulaması sertifikası gerekiyor olabilir.
Hata kodu: ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR , ssl bağlantısı hatası, ssl google hatası,ssl google chrome hatası,internet explorer ssl hatası çözümü, 2014


"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 12:45

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy