Custom Search

KAKA Beşiktaş'a MI Geliyor? 2014 Transfer Bombaları

KAKA Beşiktaş'a MI Geliyor? 2014 Transfer Bombaları


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Transfer Bombalarından birini patlatmaya hazırlanan Beşiktaş'ta bakalım işler yolunda gidecek mi.

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Türk menajerine yıllık 5 milyon euro garanti ücret önerdiği Kaka’da Beşiktaş’ın elini güçlendiren bir gerçek ortaya çıktı. Milan ile bir yıl daha kontratı bulunan sambacının sözleşmesinde, ‘Kulüp Avrupa kupalarına katılamazsa serbest kalma hakkı doğar’ maddesi olduğu öğrenildi. Kabus gibi bir sezon yaşayan Milan, Avrupa kupalarına katılma hakkı alamamıştı.

BONSERVİS DEĞİL İMZA PARASI
Kara Kartal’ın amacı, bu maddeden yararlanıp bonservise harcayacağı rakamı imza parası olarak Kaka’ya vermek ve böylece 32 yaşındaki yıldız oyuncuyu Süper Lig’e gelmeye ikna etmek. Şampiyonlar Ligi ön elemesini geçmek için çok güçlü bir kadro kurmak isteyen yönetim, aynı zamanda Kaka gibi bir yıldızla Vodafone Arena kombinelerini patlatmayı planlıyor. Türk menajer, Kaka’nn yetkili temsilcileriyle masaya oturduktan sonra kesin kararı önümüzdeki hafta Beşiktaş’a iletecek.

MILAN ise PANİKTE
Kaka’nın sözleşmesindeki fesih maddesi, Milan’ın da 1 numaralı gündemi. Kulübün ikinci başkanı Adriano Galliani, sözleşmedeki bu maddeyi doğrularken, “Kaka’nın bizimle kalacağına inanıyoruz” dedi. Yıldız futbolcu nisan ayında geleceğine sezon sonu karar vereceğini açıklamıştı.

(Amk)


"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 01:38

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy