Custom Search

Güneş Lekesine Ne İyi Gelir? Güneş Lekesi Nasıl Geçer?

Güneş Lekesine Ne İyi Gelir? Güneş Lekesi Nasıl Geçer?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Malum yaz aylarındayız. Güneşe maruz kalmamak elde değil. Eğer hassas bir cildiniz varsa bu daha da çekilmez bir hal alıyor hele ki yanma ve lekelere karşı önlem almanızı gerektiren güneşli günlerdeyseniz... Öncelikle güneş kremi ve geceleri de lekeler için leke açıcı kremler ayrıca sapka ve gözlük kullanmanızda  fayda var...



Güneş lekelerine karşı etkili 5 çözüm

1. Güneşten koruyucu krem
Yazın her gün, 10:30-13:30 arası güneşten koruyucu krem kullanın. Kremin en az 30 faktörlü ve suya dayanıklı olmasına; üç saatte bir de tazelemeye dikkat edin. Deniz veya havuzdan çıktıktan hemen sonra, her seferinde yeniden sürün.
güneş leke krem

2. Leke giderici kremler
Yüzeysel melazma leke giderici kremler ile tedavi edilebiliyor. Ancak bu kremlerin bazıları güneşe karşı duyarlılığı arttırdığından gece sürün ve sabah yıkayarak cildinizden temizleyin. Aksi takdirde güneş hasarı ve yeni cilt lekelerine neden olabilirler.
güneşlenmek

3. Kimyasal peeling ve enzimatik peeling
Kimyasal peeling, cilt lekelerinin tedavisinde çok etkili, fakat yazın değil ekim ayından sonra kullanılması öneriliyor. Meyve asitleri kullanılarak yapılan yüzeysel kimyasal peeling, açık tenli kişilerde ve yüzeysel güneş lekelerinde fayda sağlıyor. Cildiniz koyu renk ise derin kimyasal peeling yaptırmayın.
peeling

4. PRP ve mezoterapi
Leke tedavisi için özel olarak hazırlanmış PRP ve mezoterapi solüsyonları, Lazer tedavisi ile birlikte uygulandığında çok daha başarılı sonuçlar alınabiliyor.
mesotherapy mezoterapi

5. Lazer
Lazer tedavisi, açık tenli kişilerde ve koyu renkli güneş lekelerinde daha etkili oluyor. Koyu cilt rengi olanlarda lazer tedavisinin daha dikkatli yapılması gerekir.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 15:21

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy