Custom Search

Sözleşmeli Öğretmen Atamaları Ne Zaman 2017

Sözleşmeli Öğretmen Atamaları Ne Zaman 2017


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Atama bekleyen öğretmenlerlerle ilgili çıkan kanunda sözleşmeli öğretmenlik için 20 bin atama yapılacagını açıklayan bakanlar atamanın temmuz da yapılacagını açıkladı...



Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları için MEB'den açıklama yapıldı. Sözleşmeli öğretmenlik için başvurular 10-17 Temmuz’da, atamalar ise 19 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMALARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Sözlü sınavda başarılı olanların atamaları, tercihleri de dikkate alınarak sözlü  sınav puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleştirilecek.

Adayların puanlarının eşitliği hâlinde KPSS puan üstünlüğü dikkate alınacak,eşitliğin devamı hâlinde atanacak aday bilgisayar kurası ile belirlenecektir.

Sözleşmeli öğretmenlik atamaları 19 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

Sözleşmeli öğretmenlerin yüzde 95’i doğuya atanacak

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) sözleşmeli öğretmenlik atamaları için yayımladığı kontenjan listesine göre, bu yıl sözleşmeli görevlendirilecek öğretmenlerin yüzde 95’i doğuya gidecek.

En çok atama 3 bin 59 öğretmen ile Şanlıurfa’ya yapılacak.
Urfa’yı, bin 921 öğretmen ile Van, bin 461 öğretmen ile Ağrı, bin 606 öğretmen ile Şırnak, bin 170 öğretmen ile Gaziantep izleyecek. Listeye göre İstanbul’a 39, Ankara’ya 52, İzmir’e 158 öğretmen atanacak. En az atama yapılan iller arasında ise birer öğretmenin atanacağı Aksaray ve Gümüşhane yer aldı

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 05:49

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy