Custom Search

Metin Hara Kim?Metin Hara Kitapları Metin Hara Adriana Lima

Metin Hara Kim?Metin Hara Kitapları Metin Hara Adriana Lima


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Adriana lima ile sevgili olan Metin hara gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Kimine göre reklam olduğu düşünülse de sonuçta bir aradalar ve tatillerine devam ediyorlar. Adının Adriana lima gibi bir modelle anılması zaten yeterince reklamını yaptı bence :)




Metin Hara Kim?

14 Haziran 1982'de doğan Metin Hara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde eğitim hayatını tamamladı. Enerji ve tedavi çalışmalarına ağırlık veren Hara 2000 yılından itibaren insanların yaşamlarını dönüştürebilmesi için seminerler ve bireysel seanslar yapmaya başlamıştır

2007 yılında ''Dinle Neyden'' adlı filmin başrol oyuncularından biri olarak 2008'de Uluslararası Ankara Film Festivalinde en iyi genç yetenek ödülüne layık görülmüştür.

2014 yılında ''Aşkın İstilası'' 3'lemesinin 1. kitabı olan "Yol" kitabını çıkartan Hara kişisel gelişim türündeki kitabın ikincisi olan 'Dem'i ise geçtiğimiz günlerde okurlarla buluştu.

Forbes'a göre en çok kazanan Türk yazarlar arasında yer alan Metin Hara'nın kitabı 90 bin baskı yaptı, cirosu ise 2.460.000 TL.

Listede İlber Ortaylı, Fi serisinin yazarı Azra Kohen, Ahmet Ümit, Ayşe Kulin, Canan Tan gibi isimler yer alıyor.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 05:39

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy