Custom Search

Milan Baros Kimdir? Hakkında Bilgi

Milan Baros Kimdir? Hakkında Bilgi


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Milan Baros,Milan Baros kim,Milan Baros hayatı,Milan Baros biyografi,Milan Baros futbolcu,Milan Baros değeri



Milan Baros / Sporcu

28 Ekim 1981 Vigantice
Milan Baroš (d. 28 Ekim 1981, Vigantice), forvet mevkiinde forma giyen Romen kökenli Çek

Değeri
16.000.000 € (Euro)

Futbolculuk kariyeri

Futbola doğduğu şehrin takımı olan Banik Ostrava’da başladı. Oranın Maradonası olarak ilan edildi. Sonra sırasıyla Liverpool (14.800 Milyon Euro karşılığında), Aston Villa ve son olarak da Olympique Lyonnais’a transfer oldu. Olympique Lyonnais-Rennes maçında siyahi oyuncu Stephane Mbia’ya yaptığı ırkçı hareketler sonrasında Fransa’da eleştirildi. Son olarak Galatasaray Spor Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi sitesinden 26 Ağustos 2008 Saat 01:52 gibi yayınlanan haberde Baroš’un 3 Yıllık sözleşme imzaladığı belirtilmiştir.

Portekiz’de düzenlenen Euro 2004′de , Altın Ayakkabı Ödülü’nün sahibi, Baroš futbol’a doğduğu şehrin takımı olan Banik Ostrava’da başladı. Sırasıyla Liverpool, Aston Villa,Olympique Lyonnais ve son olarak Portsmouth F.C. takımında forma giydi.

Liverpool ile 2005′de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Milan Baroš, Liverpool’dan yüksek bonservis bedeli ile Aston Villa takımına transfer oldu. Sonraki sezon Aston Villa takımından takas yolu ile Olympique Lyonnais takımına geçti.

24 maçta 7 gol atan Baroš, Fransa’da yaşadığı olaylar yüzünden, sezonun bitmesine yaklaşık 12 hafta kala Portsmouth F.C. takımına kiralık olarak gitti. Portsmouth F.C. takımının FA Cup’u kazanmasında büyük rol oynadı. Son olarak Dünyaca ünlü yıldız 5,5 Milyon Euro bonservis bedeli ile Galatasaray kulübüne transfer olmuştur.Turkcell Süper Lig’de ilk golünü Kocaelispor’a karşı atmıştır.4 Turkcell Süper Lig maçında 4, 2 UEFA Kupası maçında 3 gol atmıştır.Galatasaray’ daki ilk golünüde AC Bellinzona takımına UEFA Kupası 1. tur maçında atmıştır.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 05:37

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy