Custom Search

Samsung Galaxy S5 Fiyatı, Özellikleri, Resimleri, S5 Fiyatı Ne Kadar?

Samsung Galaxy S5 Fiyatı, Özellikleri, Resimleri, S5 Fiyatı Ne Kadar?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



Samsung s4 ün ardından hızlı bir giriş yaparak S5 modelini de piyasaya sürdü....


Galaxy S5’e ait sızıntı haberlerde karşımıza çıkan Altın, Beyaz, Mavi ve Siyah renk seçeneklerinin doğrulandığı Unpacked 5 etkinliğinde IP67 sertifikası yani su geçirmezlik özelliği büyük ilgi gördü. Ultra Güç Kurtarma Modu ve Knox özelliğini duyuran Samsung, giyilebilir teknoloji ürünü olan Galaxy Gear’ın 2 nesili olan Galaxy Gear 2 ve Galaxy Gear NEO’yu tanıttı.

Teşekkür ederek sahnedeki yerini Samsung Avrupa Takımı’ndan Jean-Daniel’e bırakan J.K. Shin, yeni nesil üst seviye akıllı model için kurduğu güvenilir cümlelerle ziyaretçilerinin güvenini kazanmayı başarmış görünüyor. Galaxy Note 3’ün arka kapağındaki deriye benzer bir kapak kullanan Galaxy S5’in çağdaş ve yenilikçi bir görünüme sahip olduğu paylaşıldı.

5.1 inç büyüklüğündeki Full HD Super AMOLED ekran teknolojini kullanan Galaxy S5’te 2800 mAh batarya bulunuyor. Kullanılan Hybrit bir teknoloji sayesinde 0.3 saniyede hızlı resimler çekebilir, geliştirilen Wi-Fi MIMO internet teknoloji sayesinde 2 kat daha hızlı internette gezinebilirsiniz.

Şarjı %10 kalsa bile, Güç Kurtarma Modu’nda 24 saat bekleme yapabileceği paylaşılan Galaxy S5’in gizli dosyalar için özel bir şifreli klasörü de bulunacak.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 13:22

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy