Custom Search

Campusso Nedir? Campussa Kayıt Olma, Campusso Hakkında

Campusso Nedir? Campussa Kayıt Olma, Campusso Hakkında


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼




Campusso su an da beta sürümüyle hizmet veren ve Konyalı kafadarların oluşturduğu üniversite öğrencilerine yönelik Türkiyenin ilk milli sosyal ağıdır... :)

Campussoya kayıt olmak için siteye girip üye olmanız yeterli :) Ancak üyelik sırasında Tc kimlik no istenilmesi sizi kuşkulandırmasın sahte hesapların önünü kesmek gibi alanlardın önünü kesmek adına alınan bir güvenlik yöntemi sayılır...

Kayıt için tıklayınız >>

Ayrıca belirtmek isterim ki sitenin kuruluşu hakkında bilgi isterseniz buyrun ;

KONYA nın Selçuklu ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Fatih Bilici, geçtiğimiz yıl sosyal paylaşım sitesi kurmaya karar verdi ve o güne kadar ticaretten kazandığı spor arabasını, evini satarak ve birikimini ortaya koyarak ofis kiralayıp çoğunluğu İstanbul'da olan 13 yazılımcı, tasarımcı ve tekniker ile irtibata geçti.

Bilici, merkezi Konya'da olan ofisin ardından İstanbul'da bulunan yazılımcılar için de orada bir ofis kiraladı. Yapılan 1 yıllık çalışmaların ardından ise ortaya tamamen milli nitelik taşıyan "Campusso"' ismini verdikleri sosyal paylaşım sitesi çıktı. 1 Ocak'ta test yayınına başlayan ve yalnızca üniversite öğrencilerine yönelik olan sitenin kulaktan kulağa yayılması ile şuan da farklı üniversitelerden 2 bin 500 üyesi oldu.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 14:00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy