Custom Search

Kısaca Maydonoz Kürü Nasıl Yapılır? Maydonoz Kürü Zayıflama Yöntemi Hakkında

Kısaca Maydonoz Kürü Nasıl Yapılır? Maydonoz Kürü Zayıflama Yöntemi Hakkında


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Zayıflama yöntemlerine dair her geçen gün farklı yöntemler denense de en etkili olanları içinde kimyasal bulundurmayan ve ayriyeten vucüda faydalı yönde etkisi olan bitkisellerdir...



Maydanoz kürü, karaciğer metabolizmasında GST enzimlerinin üretimini büyük oranda arttır. Bu enzim, besinler ve solunum yoluyla vücuda alınan zararlı kimyasalları zararsız hale dönüştürür. Bu da karaciğerin rahat çalışmasını sağlar.

Düzenli şekilde uyguladığınız maydanoz kürü sayesinde bütün vücudunuz zararlı kimyasallardan arınacak ve kendinizi daha dinç hissedeceksiniz. Kürü uygulamaya başladığınızda yaşadığınız değişimi zaten siz de fark edeceksiniz.

Maydanoz kürü hastalık sonrası üstünden atamadığınız yorgunluklara da iyi gelecektir. Hepatit-B hastalarının ara sıra uygulayacakları maydanoz kürü bağışıklık sistemini Hepatit-B virüsüne karşı koruyacaktır. Maydanoz kürü mantar tedavisinde de kullanılabilir.

Maydanoz kürünün en önemli özelliklerinden biri de yağ yakıcı özelliğinin bulunması. Fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz ve zayıflamak istiyorsanız maydanoz kürü mucizesinden yararlanabilirsiniz.

Maydanoz kürü yapılışı – Nasıl yapılır

16 sap taze maydanoz
1 bardak su
1 limonun suyu
Bu malzemelerin hepsini blendera atın ve karıştırın. Daha sonra süzerek için. Kürü 15 gün üst üste içtikten sonra birkaç gün ara vererek yeniden 15 gün için.

Maydanoz kürünü uygulamaması gerekenler
Maydanozun tansiyon düşürücü özelliği nedeniyle tansiyon hastalarının bu kürü uygulamamasında fayda vardır. Yine maydanozun kalsiyum emilimini engelleyici özelliği nedeniyle kalsiyum eksikliği problemi yaşayanlar bu kürü uygulamamalıdır. Hamilelerin ise sadece bu küre değil genel olarak maydanoz tüketimine de dikkat etmeleri gerekir. Özellikle hamileliğin ilk 3 ayında, düşük tehlikesine karşın maydanozdan uzak durulmasında fayda vardır.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 13:50

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy