Custom Search

CHP'nin Yeni Logosu, CHP Logosu Değiştirildi Haberi

CHP'nin Yeni Logosu, CHP Logosu Değiştirildi Haberi


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Chp nin logosu değişti.... Uzunn yıllar boyunca aynı logoyu kullanarak markalaşan chp nin logosunda değişikliğe gidildi. Yeni logo hakkındfaki ayrıntılar;

30 Mart yerel seçimleri için slogan ve şarkısını belirleyen CHP, Türkiye’deki kutuplaşmaya dikkat çekerek, logosuna ‘Türkiye’nin Birleştirici Gücü’ yazacak

CHP, 30 Mart yerel seçimleri için seçim şarkısını ve sloganını hazırladı. Tüm belediye başkan adaylarına bir taahhütname imzalatan CHP, 90 yıllık parti logosuna da dikkat çekici bir ekleme yapma kararı aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bundan sonra CHP logosunun altında, “Türkiye’nin Birleştirici Gücü” yazacağını açıkladı. Kılıçdaroğlu, “Yerel yöneticilerin belirlenmesinin yanı sıra hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı, adalet, eşitlik gibi devletin temel nitelik ve değerlerinin de oylanacağı bir seçim sürecine girmiş bulunuyoruz” dedi.

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

-  KAPSAMLI YEREL YÖNETİM REFORMU: Kampanyamızın ilk aşamasında bugünün Türkiye’sinde CHP’nin durduğu yere, üstlenmiş olduğu tarihi işleve dair fikirlerimizi halkımızla paylaşacağız. Kampanyanın ikinci aşamasına geçtiğimizde CHP’nin Türkiye hayali çerçevesinde yerel yönetimde gerçekleştireceği köklü dönüşümleri sizlerle paylaşacağız. O zaman göreceksiniz ki, CHP kapsamlı bir yerel yönetim reformu hedefini önüne koymuş ve bunu detaylarıyla projelendirmiş tek parti olacaktır.

-  KENDİMİZİ YENİLEDİK: Özümüzü koruyarak kendimizi yeniledik. Kapılarımızı Türkiye’nin bütün renklerine, bütün kesimlerine, bütün sessizlerine ve kimsesizlerine açtık. Bugün Türkiye yeniden huzur, toplumsal barış istiyor. Türkiye özgürlük istiyor, fırsat eşitliği ve adalet istiyor. Bu nedenle, varlık, birlik ve özgürlük diyoruz. Bu üç hedeften hiçbiri ötekilerden daha önemsiz ya da daha değersiz değildir. Biri olmadan diğeri de olamaz. İnsanlar kendilerini eşit hissetmiyorsa bu ülkede birlik yok demektir.

Slogan ve şarkı
CHP, yerel seçimlerde, “Varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde” sloganını kullanacak. CHP, bundan sonra altıoklu logonun altına, “Türkiye’nin birleştirici gücü” yazacak.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 04:38

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy