Custom Search

Nejat İşler Yoğun Bakımda Haberi, Nejat İşler Durumu

Nejat İşler Yoğun Bakımda Haberi, Nejat İşler Durumu


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Ölümünde yakışıklı olmayı isteyen oyuncu yığun bakıma kaldırıldı ve çok büyük üzüntüye soktu herkesi... Her ne sebeple olursa olsun insan üzülüyor Allah şifa verir umarım..



Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aksoy: "Solunum cihazına bağlı olduğu için uyutulan hastamızın tedavisi halen yoğun bakım ünitesinde devam etmektedir"
"Hastamızda gelişen septik şok sonucunda akciğerleri çok ciddi şekilde etkilenmiştir"

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in, gelişen septik şok sonucunda  akciğerlerinin ciddi şekilde etkilendiği bildirildi.
Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, yaptığı yazılı  açıklamada, sanatçı Nejat İşler'in, 17 Ocak'ta saat 00.15 sıralarında  hastanelerinin acil servisine başvurduğunu belirtti.

Acil serviste yapılan muayene ve tetkikler sonucunda İşler'in  tedavisine yoğun bakım servisinde devam edilmesine karar verildiğini aktaran  Aksoy, şunları kaydetti

"Muayene ve tıbbi tetkikler sonrasında hastamızda, şiddetli akciğer  enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına  bağlı olarak septik şok tablosu saptandı. Septik şok, çoklu organ yetmezliği ile  seyreden ve yüksek hayati riskin oluşabildiği klinik bir tablodur. Bu tanı  sonucunda tedavisi, yoğun bakım ünitesinde devam ettirilmektedir.

Hastamızda  gelişen septik şok sonucunda akciğerleri çok ciddi şekilde etkilenmiştir. Aynı  zamanda böbrekler, kalp ve kan hücrelerinin ve karaciğerin de bu durumdan  etkilendiği tespit edilmiştir. Solunum cihazına bağlı olduğu için uyutulan  hastamızın tedavisi halen yoğun bakım ünitesinde devam etmektedir. Hastamız,  göğüs hastalıkları, yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, gastroenteroloji  ve  kardiyoloji uzmanları tarafından takip edilmektedir."

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 16:33

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy