Custom Search

Kenan Işık Durumu, Kenan Işık Beyin kanaması, Kenan Işık Öldü mü?

Kenan Işık Durumu, Kenan Işık Beyin kanaması, Kenan Işık Öldü mü?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Beyin kanaması geçiren sunucu ameliyata alınmış ve bilinci halen kapalıymış. Hayati tehlikesi süren Kenan Işık a acil şifalar dileriz...

Ünlü tiyatro ve televizyon sanatçısı Kenan Işık, düşme sonucu beyin kanaması geçirdi. Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Işık, ameliyata alındı. Ameliyatın 4 saat sürdüğü, sanatçının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Hastaneden ilk açıklama geldi    
Amerikan Hastanesi, beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan oyuncu ve sunucu Kenan Işık’ın sağlık durumuna ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden yapılan açıklamada, Kenen Işık’ın kafa travması geçirdiği ifade edilerek, “Bilinci kapalı olarak ambulansla 14.29’da hastanemizin acil servisine getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak acil koşullarında ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir” denildi.
Yoğun bakımdaki tedavisi devam eden Işık’ı sinema ve tiyatro oyuncusu Ayşenil Şamlıoğlu ziyarete geldi. Çıkışta İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Şamlıoğlu, “Bizde bilmiyoruz, kendisini göremedim. Ameliyatta olduğunu öğrendim” dedi.

Öte yandan haberi alan Işık’ın eşi Beril Işık’ın da hastanedeki bekleyişi sürüyor.
Işık’ın gittiği bir saunada dengesini kaybederek yere düştüğü ve başından aldığı yara nedeniyle beyin kanaması geçirdiği belirtilmişti.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 10:40

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy