Custom Search

Kısa Nihat Hatipoğlu Manevi Sıkıntılar İçin Okunacak Dua

Kısa Nihat Hatipoğlu Manevi Sıkıntılar İçin Okunacak Dua


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Manevi sıkıntılar ve psikolojik sıkıntılar için bazı dualar vardır ve oldukça da etkilidir. Bu gibi durumlar da Allah a  sığınarak ve inanarak okunmalı dua...

Okunuşu:
 Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim. Elif Lam Mim. Zalike'l-kitabü la raybefih. Hüden lil-müttekin, Ellezine yü'minune bi'l-ğaybi ve yükimune's-salete ve mimma razaknahüm yünfikun. Vellezine yü'minune bima ünzile ileyke ve ma ünzile min kablike ve bi'1-ahiratihüm yükmun

Anlamı:
Rahman ve Rahim Allah'ın adı ile. Elif lam mim. Rahman ve Rahim Allah'ın adı ile. Bu, kendisinde şüphe olmayan kitaptır. Allah'a karşı gelmekten sakınanlar için yol göstericidir. Onlar gaybe inanırlar, namazı dosdoğru kılarlar, kendilerine rızık olarak verdiğimizden de Allah yolunda harcarlar. Onlar sana indirilene de, senden önce indirilenlere de inanırlar. Ahirete de kesin olarak inanırlar.



Okunuşu:
Bismillahi'r-Rahmani'r- Rahim. Elhamdülillahi Rabbi'l-âlemin. Er-Rahmani'r-Rahim. Maliki yeumi'd-din. İyyake na'büdü ve iyyake neste'irı. İhdine's-sırata'l-mustekim. Sıratallezirıe en'amte 'aleyhim ğayri'l- meğdubi 'aleyhim ue le'd-dallin.

Anlamı:
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adı ile. Hamd, âlemlerin Rabbi, Allah'a mahsustur. Hesap ve ceza gününün (ahiret gününün) maliki. Rahman, Rahim,(Allah'ım!) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola ilet. Kendilerine nimet verdiklerinin yoluna (ilet), gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 08:34

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy