Custom Search

Kilolu Bayanlar Nasıl Giyinmeli, Kıyafet Seçimi Nasıl Olmalı?

Kilolu Bayanlar Nasıl Giyinmeli, Kıyafet Seçimi Nasıl Olmalı?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Her yerde insan ilk olarak ne yazık ki kıyafetiyle karşılanır. Bu yüzden olacak ki kadınlar ve erkeklerde de kıyafete önem verilmeli ve tipe uyuşan ve yakışan kıyafet tercih edilmeli...



Çok eski yıllardan bu yana, kilolu tüm bayanlar koyu renkleri tercih etmektedir. Bu doğrudur, koyu renkler kiloları gizleyip, daha ince bir görünüm sağlar. Fakat, açık tonlarda kıyafet seçimi de yapabilirsiniz. Aynı rengin tüm tonlarını kullanarak bir bütünlük sağlayabilir, vücudunuzun ince ve uzun gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Öncelikle bir ayna karşısına geçin. Kilolarınız nerede yoğun ona bakın. Eğer, alt bölgeniz,  yani kalça ve basen kısmınız geniş ise, cıvıl cıvıl renkli, desenli gömlek ve bluzlar tercih edin, alt kısma koyu renk pantolon ve etek giyebilirsiniz. Kilolar, üst bölgede fazla alt kısmınız dar ise, düz renk bluzlar ve desenli alt pantolonlar tercih edin. Böylece iki kısmı eşitlemiş olacaksınız.

Sakın çok dar veya çok bol giyinerek büyük bir hata yapmayın. Kıyafetleriniz ne dar ne de bol olmalıdır. Bu dengeyi iyi ayarlayın. Bol veya hafif dar bile olsa, dökümlü kumaşları tercih edin. Hatta, bol bir bluz içine dar ve uzun atletler giyin, bu boyunuzu daha uzun gösterecektir.

Topuklu ayakkabı giymeye alışın. Uzun bir görünüm için, daima topuklu pabuç tercih edin. Asla, bilekten bağlamalı ayakkabı tercih etmeyin, bu bilekleri daha kalın gösterecektir. Göğüsleriniz iri ise, göğsün altında biten kolyeler kullanmayın. Daha uzun ve göbek altına ya da hizasına inen, abartılı olmayan kolye tercihi daha zayıf bir görüntü yaratacaktır.

Enine çizgili kumaşlardan uzak durun, boyuna çizgili ve ince dokulu kumaş tercihinde bulunun. Kalın kazaklar yerine, ince yün kazakları tercih etmeye çalışın. Kot pantolonlarda, arka ve ön cepleri gözüken modellerden uzak durun. Beli düşük ve boru paça pantolon tercihi yapın.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 15:31

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy