Custom Search

Lazer Epilasyon Kanser Yapar mı?

Lazer Epilasyon Kanser Yapar mı?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Lazer Epilasyon Kanser Yapar mı?

Lazer ülkemizde olduğu kadar tüm dünyada da oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. En sık sorulan sorulardan biri de lazerin kanser yapıp yapmadığı yönündedir.Özellikle koltukaltı bölgesinde lenf bezlerini etkileyeceği şeklinde sıkça sorularla karşılaşılmaktadır.

Epilasyon için geliştirilen lazer dalga boyu, zannedildiği gibi değil deride tüm tabakaları geçmemekte belli bir sınırda kalmaktadır.Dolayısıyla lenf bezlerine ulaşamamakta ve sadece deri içinde, kimi lazerler koyu rengi tanıyarak yani kıl kökünü yok etmektedir.

Önemli olan nokta lazer yapılan bölgedeki lezyonların tanımlanmasıdır.Eğer riskli bir lezyona atılırsa o zaman kanser oluşumunu hızlandırabilirsiniz bu yüzden lazerinizi, deriyi en iyi tanıyan bir dermatoloji uzmanına yaptırmanızın büyük önemi vardır. Diğer önemli bir konu bazı hastalarda uzun süren seanslara yanıt alınamamasıdır.

Bunda da hastaların kıllanma probleminin nedenini tam olarak tanımlamaktan gecer. Kıllanmada pek çok faktör yattığı için bu konuda uzmanlaşmış dermatologa başvurarak gerekli tahlilleri yaptırmalı ve kesin teşhisiniz konulduktan sonra lazer epilasyon uygulamasına geçilip geçilmeyeceğine karar verilmelidir.6h

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 11:30

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy