Custom Search

BB Krem Fiyatları Ne Kadar?

BB Krem Fiyatları Ne Kadar?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼




Estee Lauder Daywear 150 Tl

Estee lauderin BB kremlerde tartışmasız en iyi ürünlerden birine sahip olduğunu biliyorsunuzdur. BB kremlerin birçoğundaki tüm özelliklere sahip ayrıca Ferahlatan bir kokusu ve en iyi nemlendiren BB kremlerden biri olma özelliğini size sunuyor

Clinique Age Defense BB Cream Fiyatı 95- 100 Tl

İçerisinde bulundurduğu anti oksidanlarla harika bir BB krem ayrıca Bilinen en iyi özelliği yaşlanma karşıtı etkili bir krem olması

Missha Perfect Cover Fiyatı 60- 65 Tl

Kore malı olan bu BB krem harika bir örtücü ve aynı zamanda 42 güneş koruma faktörüne sahip. Bu özellikleri ile bile tercih edilesi bir ürün

Shiseido Perfect Hydrating 115 & 120 T

Shiseido ürünü bu bb krem 30 güneş koruma faktörü, üçlü aktifler ve antioksidan içeriğiyleCildi nemlendiriyor, güneşten koruyor ayrıca Cilt güzelliğini de sağlıyor.

The Body Shop All-In-One 25- 30 Tl

ten rengine en iyi uyum sağlayan bb krem diyebiliriz ayrıca diğer bb kremler tek renkle üretim yaparken bu BB krem 3 farklı tonla piyasada bulunuyor.

MAC Prep + Prime Beauty Balm 85-90 TL

mac markasının ten üzerinde uzmanlığını konuşturduğu harika bir ürün, tek başına yada makyaj bazı olarak kullanılabilir. Cilde nem ve ışıltı kazandırıyor. 35 koruma fakötörüne sahip bu ürün Batı Ürünleri içerisinde En iyi ürünlerden biri

La Roche Posay Hydreane 36-40 Tl

Cildi rahatlatıcı etkiye sahip ürün Termal su içeren dermokozmetik bir ürün ,Paraban içermeyen hassas ciltlere dost ve olduça doğal olması ile ilginizi çekebilecek kaliteli bir ürün.

 Super+ Beblesh Balm BB Cream Triple Function 30 -35 Tl

skin79 un en iyi olduğu alan BB kremler şüphesizki skin79 un en seivlen ürünlerinden olan Beblesh cildi parlatan aynı zamanda yağlı görünmesine izin vermeyen hariak bir dengeleyici, Ayrıca Düzenli olarka kullanılırsa lekeleri tedvai ettiğide biliniyor.

Bobbi Brown BB Cream 115- 120 TL

En yüksek kapatıcılığa sahip BB kremlerden birisi ve bir o kadarda hafif + olarak 35 koruma faktörü ve uzun süreli kalıcılık sunuyor.

Diorskin Nude BB Creme 100-110 Tl

Cilde taze bir ışıltı veren bu BB krem aynı zamanda bitki özleri, Çiçek suları ve anti oksidanlarla çok harika bir formüle sahip. pembe rengi ile tüm cilt tiplerine uyum sağlıyor ve ayrıca cilt tonlarının daha canlı olmasını sağlıyor.

Garnier BB Krem: 19.90 tl

BB Kremler Nemlendiriciden Öncemi Sonramı Kullanılmalı

BB Kremler direk nemlendirici görevi görürler fakat cildinizde oldukça kuruluk var ise BB Kremi kullanmadan önce nemlendiricinizi sürmeniz gerekmektedir. İçeriğinde renklendirici madde olduğundan her ne kadar nemlendirici etkisi olsa da kuru ciltler nemlendirici kullanmalıdırlar. Yağlı ve karma ciltlerin nemlendirici kullanmasına gerek yoktur.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 12:25

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy