Custom Search

Yeni Kalça Hareketleri, Brezilya Poposu Egzersizleri

Yeni Kalça Hareketleri, Brezilya Poposu Egzersizleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



 HAVAYA DOĞRU KALKIN

Yere sırtüstü uzanın. Kollarınızı iki yana açın. Sırtınızı yerden kaldırarak dizlerinizi kırın. Tek bacağınızı havaya kaldırıp başınıza doğru çekerek esnetmeye çalışın. Bu hareketi 15 kez tekrarladıktan sonra aynı işlemi diğer bacağınız için uygulayın.
 AÇIP KAPATIN

Yere yan bir şekilde uzanın. Sol kolunuzu ileri doğru uzatarak başınızı kolunuzun üzerine koyun. İki bacağınızı da dizlerinizden bükerek durun. Duruşunuzu hiç bozmadan sağ bacağınızı yukarı doğru açın, sonra yeniden aşağı indirin. 10 kez yaptıktan sonra, pozisyonunuzu değiştirerek diğer bacağınızı çalıştırın.


 SU ŞİSESİNİ TUTUN

Yan pozisyonda yatarken bacağınızın arasına küçük bir su şişesi koyun. Ve bu şişeyi düşürmeden bacağınızı açıp kapatın. Her iki taraf için de 15'er kez yapmalısınız.


 YANA DOĞRU AÇIN

Düz bir şekilde dururken, kollarınızı iki yana açın. Şimdi sağ kolunuzu ve sol bacağınızı havaya kaldırın. Bu işlemi her iki taraf için de 20 kez tekrarlayın.


HER GÜN 30 DAKİKA

Egzersizlerden olumlu sonuç alabilmek için her gün 30 dakikanızı ayırmalısınız. İlk 1 haftadan sonra egzersizlerin sayısını artırabilir,ve böylece çalışma sürenizi uzatabilirsiniz.


"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 11:12

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy