Custom Search

Sarımsak Çayı Hazırlama, Tarifi, Yapılışı, Nasıl Yapılır?

Sarımsak Çayı Hazırlama, Tarifi, Yapılışı, Nasıl Yapılır?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Sarımsağın faydalarını saylamakla bitiremeyeceğimiz kesin... Hatta ben b ir zamanlar her gün bir diş sarımsağı suyla yuttuğum ya da çerez gibi çiğneyerek yediğim zamanları hatırlıyorum... Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmeme sebepti ve hatta şimdilerde bile ilaç niyetine içerim ilaç almam... Bu konuda ki yabani tarafı beni biraz acıktırması... :) Tabi çayıyla kendisinin işlevleri illa ki farklıdır....



SARIMSAK ÇAYI'NIN TARİFİ:

Küçük bir taze zencefil parçasını soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarımsak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.


SARIMSAK ÇAYI İÇİN GEREKLİ MALZEMELER:

3 bardak su

3 diş taze sarımsak

Yarım çay bardağı bal

Yarım çay bardağı limon suyu

SARIMSAK ÇAYI NASIL HAZIRLANIR?

Hazırladığınız 3 bardak suyu bir boş kabın içerisine dökün daha sonra 3 diş sarımsağı ezdikten sonra suyun içerisine atın.Daha sonra kaynayana kadar ocakta bekleyin kaynadıktan sonra ocağı söndürün ve bal ve limon suyunu da ilave edin.Hafif karıştırın ve soğumaya bırakın.Sarımsak çayımız hazır hale geldi artık tek yapmanız gereken günde 3 kez ılık olarak yarım bardak içmenizdir peki ne zamana kadar bu çayı içeceğiz ? istediğimiz kiloya ulaşana kadar bu çayı hergün 3 defa içmemiz gerekiyor.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 11:34

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy