Custom Search

Yatsı Namazından Sonra Okunacak Dua, Yatsı Namazı Mülk Süresi

Yatsı Namazından Sonra Okunacak Dua, Yatsı Namazı Mülk Süresi


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Yatsı namazı özellikle kılınması gereken bir vakit.. Namazdan sonra Okunacak Dualar;


  1. Mülk tebarekellezi süresi (Bu duayı yatsı namazından sonra okumak o geceyi kadir gecesi gibi ihya etmek anlamı taşıyor... Sabah namazından sonra okumak ise kabir azabından korur...)
  1. Tövbe -istiğfar duası (genelde her sabah ve akşam okunması gereken dualar arasında... Biz kabre girene dek geçerli olan ne güzel bir armağan.. Allah tövbeye karşılık verendir...)
  1. Amenerrasulu (Yatsı namazından sonra bu duanın okunmasında da büyük sevaplar varmış... hz ali bu duayı okumadan asla yatağına girmezmiş...)
Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü’minun, küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku beyne ehadin min rusülih, ve kalu semi’na ve ata’na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.
La yükellifullahü nefsenilla vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet, rabbena latüahızna innesiyna ev ahta’na, rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina, rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va’fü anna, vağfirlena, verhamna, ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 15:36

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy