Custom Search

Kanser İlaçları Fiyatları Ne Kadar? Kanserin Tedavisi B17

Kanser İlaçları Fiyatları Ne Kadar? Kanserin Tedavisi B17


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Günümüzde %100 artış yapan ve her 2 kişiden birinin kanser olduğu dönemdeyiz... Bu hastalığın ilacının olmaması saçma ve hatta var ama sırf ilaç firmalarının kazançlarından dolayı tedavisinn yapılmadığı bile düşünülüyor... Kanserin tedavisinin ise b17 eksikliği olduğunu b 17 nin ise kayısı cekirdeğinde bol miktarda olduğu söylentiler arasında... Allah yardım etsin hepimize... Çünkü girmediği aile, ev kalmadı.......

Hayati bir önem taşıyan kanser ilaçlarının çok pahalı olmaması ve maddi yönden sıkıntı içinde olan hastaların bu ilaçları alamamasından dolayı kullanamaması, kanserin tedavi edilememesine neden oluyor ve hastalar hayatlarını kaybediyor. Kanser ilaçlarının fiyatları o kadar yüksek ki, pek çok insan almakta güçlük çekiyor. Üstelik bunun yanı sıra ruhsatlı satılmalarına rağmen Türkiye’de kanser ilacı bulunamıyor.

Bilim dünyasında da tartışma konusu yaratan bu fiyatlar hastayı ölüme mahkum etmektedir. bir kanser ilacının etiket fiyatı 9 lira olmasına rağmen, karaborsada fiyatı 120 liraya kadar çıkmaktadır. Dışarıdan temin edilen kanser ilaçlarının fiyatı bu yıl daha da arttır. ABD’de bir hastaya bir yıllık maliyeti 30 bin dolar olan kanser ilacı 2013 yılında 92 bin doları bulmaktadır. Günümüzde kanser ilacı fiyatları tam üç kat artış göstermiştir.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 07:03

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy