Custom Search

İrem Derici Kaç Yaşında? İrem Derici Kim?

İrem Derici Kaç Yaşında? İrem Derici Kim?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Şu aralar çok dinlenenler arasındaki isimlerden biri olan irem derici o ses türkiye ile tanınmış aslında....


İrem Derici 24 yaşında.

İrem Derici Hülya Avşar’ın takımında yer alan İrem Derici Yarı finalde yarışmadan elenmişti. 24 yaşındaki İrem Derici Yarışmaya İstanbul’dan katılmıştı. Müzikle 4 yaşında tanıştığı org iIe başIamış. İrem Derici Konservatuar mezunu..

Bugünlerde ilk single çalışması Bensiz Yapamazsın ile kendinden söz ettiren İrem Dericiyi milyonlar O Ses Türkiye yarışması ile tanıdı. Geçtiğimiz sezon yarışmada söylediği şarkılar, yaptığı danslar ve kendine özgü üslubuyla dikkat çeken İrem Derici, Hülya Avşardan çok şey öğrendiğini söylüyor.

Melih Kibar’ın bugüne kadar hiç duyulmamış son bestesi Bensiz Yapamazsın ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan İrem Derici; şöhret basamaklarını geçtiğimiz sezon katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla tırmanmaya başlamıştı. Yarışmada Hülya Avşarın koçluğunda başarılı performanslar sergileyen İrem Derici, müzikal anlamda farklı türlere hakim olsalar da Hülya Avşarın öğütleri ve tüyolarının kendine çok şey kattığını ifade ediyor. İrem Derici, Hülya Avşar çok pozitif ve çalışkan biri. Bana verdiği tüyolar çok işime yaradı. Yarışma da güzel bir deneyimdi. Türkü veya arabesk söyleyerek halka oynamayı seçmedim; koreografiyle yabancı şarkılar seslendirdim ve yarı finale kadar da geldim. Bu yarışma sayesinde ailem de benim bu işi yapabileceğimi gördü ve desteklerini esirgemediler diyor.

İrem Derici Albüm ve Şarkıları:

İrem Derici Bensiz Yapamazsın

İrem Derici Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı

İrem Derici Sevgi Olsun Taştan Olsun

İrem Derici Zorun Ne Sevdiğim

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 04:00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy