Custom Search

Hyundai i10 2014 Fiyatı, Özellikleri, Resimleri

Hyundai i10 2014 Fiyatı, Özellikleri, Resimleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼




Anahtar özellikleri

Fiyat: £ 9995
Motor: 1.0 litre 3cyl benzin
Güç: 65bhp
İletim: Beş-ileri manuel, önden çekişli
0-62mph: 14.9 saniye
Azami hız: 96mph
Ekonomi: 60.1mpg
CO2: 108g/km
Donanım: Uzaktan kumandalı merkezi kilit, 14 inç alaşım, sürücü koltuğu yükseklik ayarı, Bluetooth, elektrikli camlar, otomatik klima

: Satışta 30 Ocak


I10 önce biraz daha geniş ve uzun, ama biraz daha düşük. Ancak, yine de bu kadar küçük bir araba için etkileyici kabin alanı sahiptir. Kolaylıkla ön ve sadece hakkında yeterli onlar için arkada, çok iki yetişkin için yer var. Direksiyon kolonu sadece komisyon için ayarlar gibi olsa da üzerinde sürücü koltuğu pozisyonu yer almak için bir süre alır, ulaşmaz. Orta konsol ve torpido gözü telefonlar için yer varken dört kapı, güzel ve geniş açın ve bir su şişesi yutabilir büyük cepleri var, taşınabilir ve daha-navs oturdu.

Tekerlek, gearknob, düğmeler ve topuzlar - - çizgi ve orta konsol zor şeyler yapılmış ise, lüks plastik yapılır dokunduğunuz her şey Hyundai, süs malzemeleri ile akıllı olmuştur. Çizgi üzerinde çalışan zıt renk hoş bir dokunuş olduğunu ve iyi bağlantılar iç ve dış tasarım. Gösterge paneli biraz basit, ama isterseniz, ısıtmalı direksiyon simidi, otomatik klima kontrolü ve seyir kontrolü gibi, daha fazla oyuncak ile büyük araba sürüş deneyimi iltifat olabilir.

Önyükleme çok, iyi bir boyutudur. Bir 252 litrelik, dikdörtgen alanı ortaya çıkarmak için arka kapak yaylar - daha bir bütün litre daha büyük Citigo aile - arka koltuklar ile 1.046 litreye kadar şişebilir düz katlanmış.

Süpürüldü geri farlar ve LED gündüz farları bazı ilgi çekici olsa da dış tasarımı, ön en heyecan verici değil. Bir nefes var sahipken profil, en son Clio benzer ona güzel bir eğri vardır BMW 1 Serisi bu konuda onun içbükey şekli ile,.

I10 hurda için büyük zaman sayesinde isabet olabilir ancak Yani, yeni bir araba da satın teşvik için bir hükümet indirim gerekmez. Hyundai yeni modeli hakkında cesur iddialar yapar rağmen, arıtma, inşa kalitesi ve sürüş deneyimi gerçekten yukarıdaki sınıf bir araba gibi hissettiriyor. Belki de daha çok yukarı oyunun kurallarını değiştiren daha! aile.





"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 06:32

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy