Custom Search

2014 Yılı Başak Burcu, 2014 Başak Burç Yorumları, Ne Bekliyor?

2014 Yılı Başak Burcu, 2014 Başak Burç Yorumları, Ne Bekliyor?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


2014 yılı başak burcu için yatırım ya da kazanç yılı olabilir.... Aşk iş durumlarda dikkatin he zaman gerekliliği söz konusu.. Başak için 2014 de neler olacağı detayları;



Niobe Aslı Temel açıklıyor....

Sevgili Başak’lar, Yengeç burcunda bulunan Jüpiter sayesinde Temmuz ayının üçüncü haftasına kadar, arkadaşlarınız veya ait olduğunuz gruplar sayesinde şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sosyal çevreniz genişliyor. Geçen yıl olduğu gibi 2014’ün ilk yarısında da, şanslı arkadaşlıklar kurabilir, sizden daha yüksek statüde kişilerle tanışabilir, yeni arkadaş çevrelerine girebilir, sosyal yardım kuruluşlarında ve organizasyonlarında etkin rol alabilirsiniz.

Ekip çalışmaları ve grup aktiviteleri hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olabilir. Grup aktiviteleri yıl içerisinde ruhunuza iyi gelebilir. Sadece, Ocak sonunda ve 21 Nisan civarında ilişkilerde bazı karışıklıklar, güç mücadeleleri ve zorluklar yaşanabilir ya da bazı arkadaşlarınızın davranışlarından rahatsızlık duyabilirsiniz, ama yıl geneline yayılan bir durum olmayacaktır.

Haziran ayının ikinci haftası ve Temmuz arasındaki süreçte de yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemleri ilişkilerde ve ekip çalışmalarında aksaklıklara neden olabilir. Doğru anlaşıldığınızdan veya doğru anladığınızdan emin olmadan hareket etmemeniz gereken bir dönem olacak.

Temmuz ayının üçüncü haftasında burç değiştirerek Aslan burcuna geçen Jüpiter ise, planlarınıza ve hedeflerinize odaklanacağınız, kendi kendinize kalarak kişisel gelişiminiz adına çalışmalar yapabileceğiniz özel bir döneme giriş yapmanızı sağlıyor.

Bu tarihlerden itibaren yapacağınız çalışmalar amaçlarınıza giden yolda size çok yardımcı olacaktır. 25 Eylül civarı hukuki veya gayrimenkul alanlarındaki konularda önemli ve etkin kişilerle görüşmeler yapabilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Aslan burcundaki Jüpiter sizi yardımlaşmanın önemini kavramaya, kişisel gelişiminize önem vermeye yönlendirebilir. Spritüel, dini veya felsefik konulara ilgi duyabilir ve bu alanlarda yapacağınız çalışmalarla ruhunuzu ve yaşamdaki duruşunuzu güçlendirebilir, kendinizi ve derinliklerinizi tanıma fırsatı bulabilirsiniz.

Medya, bilişim, iletişim, ulaştırma, ticaret ya da yakın çevre(kardeşler, teyzeler, kuzenler, komşular v.b) ilişkileri başlıklarında ise, bu yıl da zorlanarak öğrenme süreci devam ediyor. Bu alanlarda sorumluluklarınız ve görevleriniz artıyor veya yakın çevrenizden kişilerin problemlerine yardım etmeniz gerekiyor.

İstediğiniz şekilde iletişim kurmakta ya da iletişim araçlarından verim almakta zorlanabilirsiniz. Ancak, bu zorluklar sona erdiğinde eski hayatınızda bulunduğunuzdan daha iyi bir konumda olacağınızı fark edebilirsiniz. Siz hiç düzenli antreman yapmadan maraton kazanan gördünüz mü Sevgili Başak’lar? Kazanmak için uykular kaçmalı!

İkili ilişkilerinizde ya da evlilik ve benzeri ciddi bağlarınız açısından yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Bu yıl, bazı ilişkilerinizi gözünüzde büyüttüğünüzün farkına varabilir veya ilişkilerdeki sıkıntıları ya da gizli amaçları fark etmeye başlayabilirsiniz. İyi taraftan bakarsak sorunlar kendini göstermeden Alice Harikalar Diyarında modundasınız!Ne güzel!

Finansal uyarlamalar

8 Ekim civarında bazı işler tamamlanabilir, iş birlikleriniz(kredi, sponsorluk, sigorta primi, komisyonlar, nafaka, miras v.b), ortağınız veya evliyseniz eşiniz kanalıyla kazanç elde edebilirsiniz. Sürpriz kazançlar söz konusu olabilir. 23 Ekim civarında önemli pazarlıklar ve anlaşmalar gündeme gelebilir ya da yeni bağlantılar kurabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

13 Temmuz civarı güç mücadeleleri ön plana çıkabilir. Eylül ayında maddi açıdan özgürleşebilirsiniz. Yılın belli dönemlerinde(Ocak sonu – Mayıs aralığı) partnerinizin veya iş birliklerinizin durumu nedeniyle maddi anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Çocuklarınızın eğitimi, hamilelik, aşk hayatınız, borçlar, alacaklar, mal mülk konuları ya da eşinizin maddi durumundaki ani değişiklikler maddi açıdan zorlanmanıza sebep olabilir. Özellikle, 21 – 22 Nisan ve 15 -16 Aralık civarı bu alanda öne çıkan tarihler.

Mart ayından itibaren Mayıs ortasına kadar Terazi burcunda geri gidecek olan Mars maddi konularda bazı ertelemelere veya duraksamalara ya da hayal kırıklıklarına neden olabilir veya maddi gelirlerinizle ilgili sıkıntılarınız varsa veya gereğinden fazla harcama yapıyorsanız bu alanlarda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir ya da bu durumu destekleyen bir zemin hazırlanabilir.

Bu süreçte bir şekilde maddi açıdan ortak geçmişe sahip olduğunuz kurum, kuruluş veya kişilerle de tekrar biraya gelebilirsiniz. Doğru idare edilebilmesi durumunda yararlı iş birlikleri kurulabilecek bir dönem olabilir. Ekim ayının ilk üç haftası da benzer etkiler içeriyor. Bu süreçte, kar zarar hesabı yaparak, bazı anlaşmaları gözden geçirebilir ya da hiç adetiniz olmamasına rağmen kayıpları engellemek için, bazı sözlerinizden geri dönebilirsiniz.

Aşk hayatı ve ikili ilişkiler

Şubat ayından itibaren yeni aşk fırsatlarıyla karşılaşabilir veya mevcut ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. 31 Ocak’a kadar eski bir ilişkiniz tekrar kafanızı kurcalamaya başlayabilir. Ocak sonundan itibaren ise, bu alanda kararlar almaya başlayabilir, ilişkilerinizi yenileyebilirsiniz.

Ancak, Şubat ayının ikinci haftasından itibaren ay sonuna kadar karşıt burcunuzda geri gidecek olan Merkür ikili ilişkilerde yanlış anlamaları ön plana çıkarıyor. Bu süreçte bazı ilişkilerinizi gözden geçirebilir, ama kafanızı toplamakta zorlanabilirsiniz. Duygularınızın sesine kulak vermeniz gereken günlerde olacaksınız.

Mevcut ilişkilerinizden memnun değilseniz kendinizi ilişkide tutmak için zorlamanız bir işe yaramayabilir. Ekim sonu ve Aralık başında da, istediğiniz kişi veya olayların peşinden gidebileceğiniz uygun zamanlar olabilir ya da sosyal hayatınızı yeniden şekillendirebilirsiniz.

Ancak, 31 Ocak, 26 Şubat ve 20 Nisan civarı yaşanabilecek ani ve gergin olaylar belli konularda alınacak tavırları etkileyebilir. Bu tarihlerde ılımlı ve esnek olmaya özen göstermek gerekiyor. 6 - 28 Şubat aralığında ilişkilerin ve iş birliklerinin gözden geçirilmesi gereken ya da toplum içinde kendinizi daha zor ifade edeceğiniz bir dönem olabilir. Bazı sözlerden veya anlaşmalardan dönülebilir. Eylül ayı içinde artan çekiciliğiniz ikili iişkilerinizi de olumlu etkileyebilir.

Kendi fikir veya inançlarınız konusunda ısrarcı olmanız veya aşırı tepkiler yılın ilk yarısında özel hayatınızda veya iş yaşamınızda sıkıntılara neden olabilir ya da radikal değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak, bazı kişi, iş ya da ilişkileri geride bırakmak istiyorsanız, Nisan ayında ani çıkışların veya ani tepkilerin faydasını görebilirsiniz.

Genç Başak’lar eğitim hayatlarında; farklı bir çevreye yerleşen Başak’lar ise, komşularla ilişkilerinde zorlanabilirler. Zamanı iyi kullanmaları gerekiyor. Kısaca, kuzenleriniz, yakın çevreniz, akrabalarınız, komşularınız veya kardeşlerinizle ilişkilerinizin testten geçtiği, aranıza mesafe girdiği, zorlanmalar yaşansa da güçlendiği süreç bu yıl da devam ediyor.

Son not, iletişim ağınızı ve sosyal medyayı en iyi şekilde kullanabileceğiniz ve bilgi toplayacağınız bir yıldasınız, doğru değerlendirin. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte, sağlıklı, keyifli ve mutlu bir yıl diliyorum. Sevgi ile kalın…





"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 04:23

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy