Custom Search

Yeni SEAT LEON ST Fiyatı Özellikleri Resimleri

Yeni SEAT LEON ST Fiyatı Özellikleri Resimleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Yeni SEAT LEON ST Fiyatı Özellikleri Resimleri

Seat leon st,Yeni Seat leon st,Seat leon st fiyati,Seat leon st ozellikleri,Seat leon st resimleri,Seat leon st kullananlar




GENİŞ BAGAJ KAPASİTELİ. Yeni Leon ST 587 litre bagaj hacmine sahiptir. Her şeyi sığdırabileceğiniz bu büyük bagaj, size ihtiyacınız olan değişkenliği sunar.


Station gövdeye sahip olan ST 5 kapılı Hatcback ve 3 kapılı SC modelinden sonra Leon’un 3.arabası olacak. Yeni Leon ST(Sports Toruer) diğer Leon modellerinin sportif geleneğini devam ettiriyor. Seat Leon’un çıkışıyla, Seat uyarlanabilir hız sabitleyicisi(ACC),uyarlanabilir şasi kontrolü ve amarsitör ayarı(DCC) kademeli destekli direksiyon seçenekleri sunmaya başladı. DCC ve otomatik park sürüş seçenekleri ile birlikte sportif sürüş şartlarında yüksek bir güvenlik sağlıyor.


Leon’un beğenilen tasarımı ST ile birlikte daha çok vurgulanmış. Yan kısımlarda ki şekillendirilmiş hatlar, özellikle hoş bir ışık gölge uyumu sağlıyor. Yeni Leon ST arka kısmı geniş bagaj hacmini vurgulamak için 25 cm uzatılmış. Açılı arka cam, hafifçe yuvarlatılmış tavan ve yapılı omuzlar dinamik bir sürüş keyfi yaşatıyor. Leon Seat ST’nin uzunluğu 4,56 metre. Yeni Leon ST teknik donanımında ki üstünlük, opsiyonel olarak sunulan LED ön far ve Arka stop lambaları ile tamamlanıyor.


1.4lt 85 hp > Reference 30.300
1.4lt 85 hp > Style 34.600
1.2lt TSI 105 hp DSG > Reference 37.400
1.2lt TSI 105 hp DSG > Style 39.900
1.6lt TDI CR 90 hp > Reference 41.400

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 12:37

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy