Custom Search

2014 Yılı KOÇ Burcu, 2014 Koç Burcunu Neler Bekliyor?

2014 Yılı KOÇ Burcu, 2014 Koç Burcunu Neler Bekliyor?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Koç burcunun 2014 yılında güzel bir yıl geçirmesi için bazı durumlara olaylara objektif bakarak ani kararlar vermemesi en büyük davranışlardan.... Dikkatli tedbirli olmak her zaman doğru ve güvenilir yola çıkarır...


.
Ev, aile, gayrimenkul alanları

Sevgili ‘Koç’lar, Yengeç burcundaki Jüpiter, temmuz ayının ortalarına kadar evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda sizi korumaya ve karşınıza fırsatlar getirmeye devam edecek. (Şubat, mart, nisan hariç.)

Ev ve aile konularında şanslı yılınızdasınız. (Yılın ilk yarısı.) Yerleşim yerinizle ilgili kalıcı adımlar atabilirsiniz.
Sadece şubat, mart veya nisan aylarında bu başlıklarda bazı tartışmalar yaşanabilir veya sevdiğiniz kişilerin ufak tefek sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Hiç kimseyi suçlamadan veya kendinizi cezalandırmadan geçmişten olumlu dersler çıkarabileceğiniz ve kendinizi geliştirebileceğiniz dönemdesiniz.

Ancak aralık sonuna kadar Akrep burcunda bulunan Satürn, ilişkilerde ya da ortaklıklarda beklentilerinizin karşılanmasını zorlaştırabilir.

Normal koşullarda bağlantılarla ya da ilişkilerle değil, bağımsız hareket etmeyi seversiniz ama işbirliği gerektiren konularda dayanışma ve destek herkesin ihtiyacı.

Bu anlamda bu yıl doğru kişi, kurum veya kuruluşları seçerken daha fazla dikkatli hareket etmeniz yararınıza olacaktır.
1 Mart-22 Mayıs aralığında ortaklıklarınızda aksilikler ve ertelenmeler yaşanabilir, bazı anlaşmaların düzeltilmesi ve üzerinde değişiklikler yapılması gerekebilir.

Temmuz ayının sonlarından itibaren kendinizi ifade etmeniz daha kolay olacak ve kendinizi güvende hissetmeye başlayacaksınız.
Diğerlerinin ihtiyaçlarıyla ilgilenirken kendinizi ikinci plana atıyor hissine kapılsanız da, oyunda kalmak için bu eğilime ihtiyacınız olduğunun farkına varabilir ve geçici süreci uzlaşmacı tavırlarla en iyi şekilde yönetebilirsiniz.

27 Temmuz sonrasındaki altı hafta boyunca bazı ilişkilerin derinleştirilmesi, kalıcı sözler verilmesi, somutlaştırılması veya belli bir problemin düzeltilerek çıkış yolu bulunması söz konusu olabilir.

Aşk açısından en şanslı dönem


17 Temmuz’dan itibaren aşk hayatınız Jüpiter tarafından desteklenmeye başlıyor. (Bir yıl boyunca.) Şanslı birliktelikler sizi bekliyor.
Ağustos, bu anlamda en şanslı ay. Onu ekim ayı takip ediyor. İlişkilerde romantizm artıyor, çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler, yeni aşklar ya da yaratıcılık gerektiren işlerde pırıltılı çalışmalar ön plana çıkıyor. Bu süreçte ilham gelmesi için çok fazla beklemeniz gerekmeyecek ve dikkatleri kolayca üzerinize çekebileceksiniz. Özellikle mayıs ayı, en çekici olacağınız dönem!

Fiziksel açıdan yenilenmeye, iltifatlara, heyecan verici projelere hazır olun. Mayıs ayı içerisinde yaşam tarzınızda da değişiklikler yapabilirsiniz.

Ağustosta aradığınız aşk sizi bulabilir. Eylülün son haftası da keyifli aktiviteler, sanatsal projeler ve aşk için çok şey söylüyor. Ailenizle seyahatlere çıkabilir, bebek haberi alabilir veya yalnızsanız flörtöz arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Ancak nisan ayında ilişkilerde zorlanmalar ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.
Bir de 13 Temmuz civarı şaşırtıcı tavırlar tat kaçırabilir, ama o kadar.

8 Ekim sonrasında hayata bakışınız değişiyor. Size duyulan hayranlık artıyor. Ağustosta olmadıysa ekimde yeni aşkınızı bulabilir veya mevcut ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıyabilirsiniz.

İşbirlikleri ve uzlaşmacı olmak

Kendinizi ispat etme fırsatı bulabileceğiniz, yatırımlarınızın karşılığını almaya başlayabileceğiniz bir yıldasınız.

Bugün dahil haziran sonuna kadar Terazi burcunda kalacak olan Mars, kariyerinizde ve işbirliklerinizde zorluklar yaşanmasına sebep olsa da, işbirliğine hazır ve uzlaşmacı tavırlarınızla ilerlemeyi sağlayabilir, hatta yeni işbirlikleri kurabilirsiniz.

1 Mart ve 16 Mayıs arasında yeni işbirliklerine ve ortaklıklara girmek daha zor olabilir. 16 Temmuz sonrası ise diğerlerine kulak vermeyi bırakıp kendi şarkınızı söylemeye başlayacaksınız ve bu sefer herkes sizi dinleyecek.

Ancak yine de yıl içinde, düşmanca tavırları olabilecek kişilere karşı hazırlıklı hareket etmek en doğrusu olacaktır.

28 Nisan sonrasında, bir mal edinimi ya da maddi bir kazanım söz konusu olabilir.
8 Ekim sonrasında hırsınız ve yeteneklerinizle herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz. 23 Ekim sonrasında ise işbirliklerine veya partnerlere bağlı olumlu maddi olaylar ön plana çıkabilir.

Bu yıl uzun vadeli güvenliği düşünmekte, finansal riskleri, borçları azaltmakta ve vergi vb kanuni ödemeleri zamanında yapmakta fayda var.

Değişim, dönüşüm, sıçrama dönemi

Temmuz sonundan itibaren hayatınıza bahar gelecek olsa da, yılın ilk yedi ayı dalgalı deniz formatında ama tam anlamıyla ilerleme modunda geçebilir.

Şubat, mart, nisan aylarında hayatınızın belli alanlarında radikal değişiklikler ön plana çıkabilir, değişime ayak uydurmak zorunda kalabilirsiniz veya değişimi siz isteyebilirsiniz.

Beklenmedik değişiklikler veya harcamalar ya da tam tersi yüksek meblağlı kazançlar bu değişimin önemli bir parçası olabilir.

Bazı ‘Koç’lar çalışmalarına bağımsız devam etmek isteyip bağları koparabilirler.

Bu süreçte bazı ilişkiler test edilirken, bazıları sonlanabilir ve yeni ilişkiler içine girilebilir. Bu dönemden fayda sağlamak istiyorsanız, ön plana çıkmamaya, imajınıza zarar vermemeye, uzlaşmacı olmaya ve sakin kalmaya, tehlikeli işlere girişmemeye dikkat etmelisiniz.

İkili ilişkilerde politik olanın, tartışmalardan uzak duranın, risk almayanın ve inatçı olmayanın kazanacağı bir dönem olacak.

Aynı etkiler, aralık ayında da gündemde ama aynı ağırlıkta olmayacaktır. Hepinize sevdiklerinizle birlikte, sağlıklı, keyifli ve mutlu bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın.



"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 02:40

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy