Custom Search

2014 Yılı Boğa Burcu, 2014 Boğa Burcunu Neler Bekliyor?

2014 Yılı Boğa Burcu, 2014 Boğa Burcunu Neler Bekliyor?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


2014 yılında boğa burcunu nelerin beklediğini merak ediyorsanız yazımıza göz verin :) Boğa burcunun bu yıl bazı imkanlara sahip olacaği gibi birazda dikkate kendini güvene almaya ihtiyacı var sanki....




ilişkiler ve işbirlikleri

Ortaklıklar, evlilikler ve ciddi ilişkiler kurabileceğiniz güzel bir yıla giriş yapıyorsunuz.

Ancak, Akrep burcunda bulunan Satürn ilişkilerinizi test etmeyi bu yıl da sürdürüyor. İlişkileriniz ve işbirlikleriniz için daha fazla emek harcamanız gerekiyor.

İş hayatınızda veya özel yaşamınızda sıkıntı yaşadığınız ya da verimsiz bulduğunuz ilişkiler varsa bu yıl bu tür ilişkileri sonlandırmak isteyebilirsiniz.

Netleşen manzaralar yeni kişilere, yeni aşklara, yeni işbirliklerine yer açmanızı sağlayabilir ya da mevcut ilişkileri canlandırmak için yepyeni yollar bulmanızı sağlayabilir.

Nisan ayının son haftasında ısrarcı olarak çok fazla şey elde edilemeyeceğinin farkına varabilirsiniz.

Mevcut planlar, projeler ya da ilişkilerdeki problemler eski tecrübeleri, dersleri hatırlamanıza ya da geçmişte yardımı dokunmuş kişileri aramanıza veya kendinizde size engelleyen ya da yavaşlatan bazı şeyleri değiştirmenize neden olabilir.

Bazı ilişkileri, kişileri veya uygulamaları hayatınızdan çıkartarak daha yararlı kişi ve aktiviteler için kendinize hareket alanı sağlayabilirsiniz.

Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir dönem

Diyete ya da spora başlayabilirsiniz.

Ekim ayının son haftasında da benzer olaylar yaşanabilir.


Ancak, bu sefer ilişkilerin kopması yerine endişelerinizi giderebilecek işbirlikleri veya ilişkiler kurma çabanız daha fazla olabilir.

Karşınızdaki kişiler karmaşık gibi görünse dahi, başarıya giden yolda anahtar kişi rolünde olabilirler.
Evlilik veya uzun vadeli ilişkiler açısından da bu ay önem taşıyor.

Mevcut ilişkiler zorlanma sonrası canlanabilir veya güçlenebilirken, yeni ve faydalı kişi ve ilişkiler ya da anlaşmalar gündeme gelebilir.

Nisan ayı içerisinde, kendiniz veya yakınlarınızla ilgili sağlık başlığı altında incelenebilecek (spor, diyet, estetik sorunlar vb.) konulara zaman ayırmanız gerekebilir.

Ancak, nisan ayının sert açıları bu tür konularda kendinizi zorlamak yerine daha hafif şeylerle vakit geçirmenin uygunluğunu fısıldıyor gibi sizlere.

Kendini ispat şansı

Özellikle nisan ayından sonra, gayretlerinizin ödüllerini almaya başlayacağınız bir yıldasınız.
Bu yıl kendinizi gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Ancak, 2014 yılının yönetici gezegeniniz Venüs geri hareketteyken başlaması sosyal yaşamınızda, ilişkilerinizde, eğitim, seyahatler veya maddi konularda bazı aksiliklere neden olabilir.

Bitirilmemiş işler ya da ilgi bekleyen ilişkiler ön planda.

Neyse ki bu süreç sadece bir ay için geçerli olacak, dolayısıyla, gerçeklerle yüzleşerek aradığınız cevapları bulup belli konularda netlik sağlayarak koyduğunuz hedeflerde başarıyla ilerlemeye devam edebilirsiniz.

Kardeşler, kuzenler, medya ve iletişim

Jüpiter bu yıl da temmuz ayının ikinci yarısına kadar, iletişim, bilişim, yakın çevre (kuzen, teyze, hala, kardeş vb) ilişkileri, medya gibi konularda sizi korumaya, şanslar sunmaya devam ediyor.

Ancak, 31 Ocak, nisan ayı ve 13 Temmuz ve 15 Aralık civarında fikirlerinizi açıkça ifade ederken karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kendinizden şüphe etmenizi sağlamaya çalışan kişiler gündeme gelebilir
Onarılması gereken iş ilişkileri için gayret gerektiren bir iş yılındasınız.

Spiritüel, felsefik, mistik veya politik inançlarınızı derin şekilde sorgulayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.
Entelektüel konular, dış ticaret, dış ülkelerle bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, yükseköğrenim, mistik konular gündeminizde daha fazla yer almaya başlayabilir.

Geçmiş tecrübelerinize veya ön yargılarınıza bağlı çıkarımlarınızı yenileyebilir, hayata ya da olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz.

Bu dönüştürücü olaylar uzun vadeli plan ve hedeflerinize şüpheyle yaklaşmanıza neden olabileceği gibi, gizli özelliklerinizi keşfetmenizi ve beklentilerinizi buna göre şekillendirmenizi ve uzun vadeli başarılı bir kişilik geliştirmenizi ve başarılı bir geleceğin temellerini atmanızı sağlayabilir.

Hayallerinizin evi sizin olabilir

Temmuz ayının üçüncü haftasında Aslan burcuna geçecek olan Jüpiter bu tarihten itibaren bir yıl boyunca, ev, aile ve gayrimenkul konularında şanslar getirmeye başlayacak.

(Özellikle 25 Eylül civarı oldukça şanslı bir dönem bu açılardan.)

Mutluluğu evinizde veya ailenizde bulabilir, evinizi dekore edebilir, hayallerinizdeki eve kavuşabilirsiniz.

Satmak veya kiralamak istediğiniz evle ilgili beklentileriniz fazlasıyla karşılanabilir ya da aile içi bazı sorunlarınız varsa çözüme kavuşabilir.

Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, evden çalışabilir ya da sanatsal işlere ilgi duyabilirsiniz.




"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 13:44

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy