Custom Search

Tansiyona Ne İyi Gelir, Tansiyonu Düşüren Yiyecekler

Tansiyona Ne İyi Gelir, Tansiyonu Düşüren Yiyecekler


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



Kereviz ;Uzak Doğuda çok eski zamanlardan günümüze tansiyon düşürücü olarak kullanılan kerevizin faydaları saymakla bitmiyor. Kereviz özü, kereviz suyu ve kendisini yemek tansiyonda denge sağlamaktadır. Ayrıca çok iyi bir antioksidan olduğundan kansere karşı da bizi korur.


Sarımsak ; Çok kuvvetli bir antioksidan ve antibiyotik olarak kabul edilir. Tansiyonu dengelerken dolaşım sistemini onarır. Günde 1 diş sarımsak tüketmek hem tansiyonu dengeler hem de kolesterol sorununu çözer.


Soğan ; Kuvvetli bir antibiyotik görevi görür. Vücutta tüm iltihapları çözer ve düzenler. kalp ve damar sistemimiz için çok faydalıdır. Tansiyonu dengeler ve düşürür. Günde 1 adet küçük soğan çiğ yenilmelidir.


Havuç ; İçinde bulunan kimyasallar yüzünden pek çok tansiyon ilacında kullanılır. Günde 1 adet havuç çiğ tüketmek veya her sabah taze sıkılmış suyunu içmek tansiyonu dengeler.


Domates ; İçinde bulunan gamma amino butirik asit nedeni ile tansiyon düşürücüdür. Tek kural katkısız ve mevsiminde tüketmektir. Tansiyonu dengeler ve düzenler. Domates, içerdiği likopen sayesinde kansere karşı da etkilidir.


Semizotu ; Yüksek tansiyon magnezyum eksikliği ile ortaya çıkar. Semizotu magnezyum açısından çok etkilidir. Bu nedenle sık olarak tüketilirse tansiyon dengelenir. Semizotu içinde omega-3 olan tek sebzedir. Omega3 balık ve zeytinyağın da olan özel bir bileşimdir. Bu nedenle kalp, dolaşım sistemine ve kansere karşı etkilidir.


Brokoli ; İçinde bulunan kimyasallar nedeni ile tansiyon ilaçlarında kullanılır. Bu nedenle suyu, kendisi bol miktarda tüketilmelidir. Brokoli aynı zamanda çok iyi bir antioksidandır. Kanser hücrelerinin oluşumunu engeller.


"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 13:29

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy