Custom Search

Samsung Galaxy Core Advance Fiyatı, Özellikleri, Resimleri

Samsung Galaxy Core Advance Fiyatı, Özellikleri, Resimleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Teknoloji alanında ilerlemeyi sürdüren kore malı samsung yeni bir telefon daha ürettiğini belirterek telefonunu tanıtı...



Galaxy Core Advance modeliyle Galaxy Core serisi genişliyor. Bu sene içindeki Galaxy Core ve Core Plus modellerinden sonra gelen Galaxy Core Advance adı gibi gelişmiş özellikler içeriyor mu?

Tasarım anlamında serideki diğer modellerden pek farklı olmayan yeni modelde 480 x 800 piksel 4.7 inç TFT ekran yer alıyor.

Samsung Galaxy Core Advance’in diğer özellikleri 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB depolama alanı ve microSD kart desteği. Samsung’un orta segmente özel son modelinde boyutlarsa 133.3 x 70.5 x 9.7 mm ve ağırlık 145 gram. Önde yer alan VGA kamera ve arkadaki 5 MP kamera üç sene önceki cihazları andırıyor ama orta segmenti düşünürsek yeterli geleceklerdir.

Diğer modellerde olduğu gibi akıllı telefonda çok sayıda bağlantı özelliği standart. 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 4.0 ve HSDPA internet destekleyen telefonda LTE 4G görmemek şaşırtıcı olmamalı. Buna rağmen NFC ve FM radyoya yer verilmiş. Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi yüklü gelecek olan telefonun bataryası 2000 mAh kapasiteli. Derin mavi ve inci beyazı renk seçenekleri içeren telefonun fiyatı açıklanmış değil.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 06:13

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy