Custom Search

G.Saray-Juventus Maçı Yeni Tarihi, Ne zaman oynanacak?

G.Saray-Juventus Maçı Yeni Tarihi, Ne zaman oynanacak?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


G.Saray-Juventus Maçı Yeni Tarihi,  Ne zaman oynanacak?

Galatasaray ile Juventus arasında oynanan karşılaşma yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Kritik maçın ne zaman oynanacağına kısa süre içerisinde karar verilecek. Yetkililerin yarın 14:00'te TT Arena zeminini kontrol edeceği, ardından da maçın oynanaıp oynanmaması konusunda karar verecekleri ifade edildi.

UEFA YETKİLİSİNDEN AÇIKLAMA:

UEFA yetkilisi, yaptığı açıklamada, "Maçın ertelenmesinin sebebi her iki takımın kaptanları ve teknik ekiple yaptığı açıklamada sporcuların bu hava koşullarında mücadele etmemesi gerektiği şeklinde belirlendi. Maç yarın oynanması gerekiyor ama size şuan bir saat veremiyoruz. Hava koşulları çok sert. Biraz daha beklemenizi rica edeceğiz. Elimizdeki tüm bilgileri sizinle paylaşmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı yönetici Şükrü Ergün, Juventus maçının iptal edilmesi konusunda bir açıklama yaptı. Ergün, yaptığı açıklamada, "Hakem maçı sporcu sağlığı açısından iptal etti. Oyuncularıun sakatlanması vs. düşünülerek iptal oldu. Bize söylenen maçın yarın oynanacağı." şeklinde konuştu.

Şükrü Ergün'den taraftar, bilet ve maç yorumu!

31. dakikada durdu yarın oynanacak ama kaçta oynanacak haber bekliyoruz. 10-15 dakika içinde haber gelmesi lazım biz de onu bekliyoruz.

Seyirciler nasıl gelecekler? Bilet açıklaması

Karar verirken meteoroloji ile konuşup kar yağışı olmayan bir saatte maçı oynatmaya çalışacaklar. Taraftarlar biletlerle girebilir atmasınlar biletleri biletler yırtılmış biletler bile olsa içeri girebilecekler.

Maça nasıl etki edecek bu durum!

Aynı oyunun devamını bekliyorum, galip gelmek için çıkıyoruz sahaya. Yarın olmazsa başka bir gün yine galip gelmek için sahaya çıkacağız.

Aysal'ın düşüncesi ne oldu?

Yazık oldu çok güzel oynuyorduk dedi.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 14:22

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy