Custom Search

4 Mayıs 2013 Burç Yorumu Oku, Günlük Burç Yorumları

4 Mayıs 2013 Burç Yorumu Oku, Günlük Burç Yorumları


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



04 Mayıs 2013 Koç Burcu:
Olaylara mantık çerçevesinden bakman kendini adadığın ilişkilerde ve aşk hayatında olaylara daha derin bakmana yol açabilir, geçmişin üzerinde durabilirsin. İçinde bulunduğun koşullar sana rahatlık sunabilir.

04 Mayıs 2013 Boğa Burcu:
İç dünyandaki gezintiler, geçmişle bağlantılı adanmışlıklar, konular çalışma verimini biraz düşürebilir. Beklenmedik yardımlar ise işlerini kolaylaştırabilir. Olaylara ve insanlara duygusal açıdan daha ılımlı yaklaşabilirsin.

04 Mayıs 2013 İkizler Burcu
Sevdiğimiz bir insanla ilişkimiz bizi duraksatabilir, üzerinde düşünmeye itebilir. Duyguları anlamak her zaman mümkün olmayabiliyor, kendimizin dışına çıkıp bakmak da. Bize özel sandığımız şeyler çok fazla geneli kapsayabiliyor.

04 Mayıs 2013 Yengeç Burcu:
Ev, aile ile iş, gelecek planları arasına sıkıştığını hissedebilirsin bugün. Farkına vardıkların seni insanlar ve ilişkiler, amaçların hakkında derin kavrayışlara sürükleyebilir. İyi iletişim kurmak arkadaşlarınla bağlarını güçlendirebilir.

04 Mayıs 2013 Aslan Burcu:
Amaçlar, konuşmalar, takılı kalmışlıklar… Vazgeçemediklerimizle ilgili kavrayışlar bize yardımcı olabilir. İş hayatında imkanları değerlendirmek açısından daha cool davranışlar sergileyebilirsin. Mantıklı yaklaşımlar benimseyebilirsin.

04 Mayıs 2013 Başak Burcu
Parasal bir konuya, meseleye odaklı kalabilirsin bugün. Aşılması gereken durumlar seni derin düşünmeye itebilir. İnsanlar ve ilişkiler açısından bazı şeylerin nedenlerini daha net görebilirsin. İnsan trafiğin yoğun olabilir.

04 Mayıs 2013 Terazi Burcu
İnsanları anlamak, ilişkilere kendimizi adamakla mümkün olabilir mi? Bazen evet. Mantıklı yaklaşımlar geliştirebilirsin özel bir insanla ilişkili olarak. Değişime açık durabilirsin, bu da seni rahat ve ılımlı yapabilir.

24 Nisan 2012 Akrep Burcu
Kendini biraz verimsiz hissedebilirsin. Bazen bazı işlerin yürümesi için belki de üzerlerine çok fazla düşmemek gerekiyordur. Duygusal açıdan kavrayışlar, seni daha dikkatli yapabilir aşk hayatında. Sosyal açıdan paylaşımların canlılık katabilir sana.

04 Mayıs 2013 Yay Burcu
Kendimizi aşka ve sevdiklerimize adarız, ama nasıl? Kendini ve duygularını daha iyi yorumlayabilirsin, ayrıntıların farkına varman seni gerçekçi kılabilir. İş hayatındaki gelişmeler ise seni keyiflendirebilir bugün.

04 Mayıs 2013 Oğlak Burcu
Gelecek ve geçmiş arasında bir yerlerdeyiz, işte o yerde olmak bugün seni ciddi düşünmeye itebilir, engellerin üzerinde durup düşünmeye itebilir, engeller bazen bir köprüdür bir kıyıdan başka bir kıyıya geçişte ya da bir hayattan başka bir hayata geçişte.

04 Mayıs 2013 Kova Burcu
İletişim açısından kavrayacağın şeyler seni daha dikkatli düşünmeye, davranmaya itebilir. Ev, aile ve özel hayatında ise kendini rahat hissedebilirsin. Parasal konulara odaklı kalabilirsin bugün. Sosyal açıdan yeniliklere açık durabilirsin.

04 Mayıs 2013 Balık Burcu
Bir arkadaşın veya bir hedefinle ilgili kavrayışların seni oldukça derin düşünmeye yöneltebilir. Olayların ve insanların etkisinde kalabilirsin. İyi ve rahat iletişim kurmak bazı tartışmaları ortadan kaldırabilir, paylaşımlar ve konuşmalar keyif verebilir.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 13:15

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy