Custom Search

Erkek Parfüm Çeşitleri, Erkek Parfümleri Fiyatları

Erkek Parfüm Çeşitleri, Erkek Parfümleri Fiyatları


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



Erkek Parfüm Çeşitleri, Erkek Parfümleri Fiyatları



Erkek parfüm çeşitleri

Erkekler arasında son yıllarda parfüm kullanma çok artmıştır. Kadınlar kadar güzel kokmak ve etki yaratmak istenmesi gayet doğaldır. Bu nedenle de pek çok marka, erkekler için çok kaliteli parfümler yaratmıştır. Biz de bir derleme yaptık ve işte, erkek parfüm çeşitleri ;


Euphoria Intense Homme; Calvin Klein’ın imzasını taşıyan parfüm amber ve baharat içermektedir. Cesur ve seksi bulunan bir erkek parfümüdür. Gündelik de kullanılabildiği gibi ağırlıklı olarak gece kullanılması önerilir.

Calvin Klein Man ; Calvin Klein’ın ferahlığın parfümüdür. Egzotik baharat ve odunsu kokuların havası olsa da, biberiye, mandalina, bergamut, menekşe, Hindistan cevizi ve nane kokuları ile üretilmiştir. İçinde ayrıca, selvi ve sandal ağacı da vardır. Genelde modern ve çalışan erkeğin güçlü kokusu olarak kabul edilir.

Zegna Intenso ; Turunögiller ve baharat karışımı bir parfümdür. Esrarengiz ve cesur bir havası olan parfüm özellikle kadınlar tarafından çok beğenilmektedir.

Baldessarini del mar pour, Hugo Boss ; Gizemli ve kendine güvenen erkeğin parfümü olarak bilinir. Saman, deniz amberi ve sıcak baharat içeren parfüm seksi ve bir o kadar da cesur bir kokudur. Gece kullanılması tavsiye edilir.

Carolina Herrera 212 Sexy Men; mandalina ve bergamot içeren parfüm, dinamik erkeğin parfümüdür. Genelde gençler arasında çok tercih edilir. Vanilya, misk, çiçek, adunsu kokular ile harmanlanmıştır.

Cerruti Pour Homme ; Eğrelti otu, odunsu ve ferahlatıcı bir parfümdür. Zarif ve kibar erkeklerin kokusu olarak bilinir. Kaliteli ve cesur bir parfümdür.

Le male ; Jean Paul Gaultier imzalı olan parfüm, bergamut, lavanta, portakal çiçeği, tarçın, kimyon, sandal ağacı, vanilya ve misk kokularının karışımıdır. Klasik ve kaliteli, bir erkek parfümü olarak bilinir.

Acqua Di Gio Homme ; Giorgio Armani imzalı parfüm, meyve ve ağaçlar ile yaratılan müthiş bir deniz havası vermektedir. Ferah ve hafif, kalıcı kokusu ile cennetin kokusu diye lanse edilir.

Dune Pour Homme ; Christian Dior imzalı parfüm, genç ve başarılı erkeğin kokusu olarak kabul edilir. İncir, üzüm, adaçayı, sandal ağacı, serdi ve fesleğen kokularının karışımıdır. Ateşli ve seksi bir parfümdür. Kadınların en beğendiği parfümler arasındadır.

Hugo ; Hugo Boss imzalı parfüm, klasik etki ile modern havayı sağlıyor. Genç ve orta yaş grubu erkeklerin başlıca tercihleri arasında gelen bir kokudur. Yeşil elma, greyfurt, kekik, nane, bergamut, fesleğen, yasemin, karanfil, lavanta, sandal ve sedir ağacı kokularının karışımıdır.


"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 11:19

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy