Custom Search

Viksin Faydaları Nelerdir? Vicks Faydaları

Viksin Faydaları Nelerdir? Vicks Faydaları


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



Viksin Faydaları Nelerdir?  Vicks Faydaları

1. Göğsü Yumuşatmak İçin

Vicks’in en yaygın kullanım şeklidir, göğüs ve boğaz bölgesindeki tıkanıklığı gidermek için. Üst göğüs bölgesine uygulandığında öksürük ve tıkanıklık semptomlarında mükemmel rahatlama sağlar.

2. Ayak Tabanına Uygulama

Ayak tabanına Vicks Uygulanması gece öksürüğünü kesmenizde yardımcı olur. Yatmadan önce uygun miktarda tüm ayak tabanı üzerine VapoRub sürüp iyice ovun ve çorabınızı giyin. Saniyeler içinde öksürüğünüz kesilecektir. Aynı uygulamayı çocuklarınıza da uygulayabilirsiniz.

3. Kas Ağrılarında

Vicks fazla çalışmış kasları rahatlatır. Bunu kan dolaşımını artırarak yapar ve neredeyse anında iyileşme sağlar. Uygun miktarda Vicks VapoRub’ı ağrıyan bölgeye sürün.

4. Tırnak Mantarında

Eğer ayak tırnaklarınızda bir mantardan şüpheleniyorsanız uygulayın ve zaman içinde tırnak koyu bir renk alarak Vicks’in mantarı öldürdüğüne şahit olacaksınız. Tüm kalan bakterilerin tırnaklardan temizlemek için iki haftalık bir süre için uygulamaya devam edin.

5. Kediler Tırmalamayı Sever

Kediler pençeleri ile her sert yüzeyi çizmeye meyillidirler ve bu konuda kötü bir üne sahiptirler. Kapıları, duvarları ve pencereleri çizmelerini önlemek için bu alanlara VapoRub az miktarda uygulayın. Kediler kokusundan nefret edecekler ve uzak duracaklardır. Vücudunuzda da çizilmesini istemediğiniz yerlere sürerek bundan kurtulabilirsiniz.


6. Darbe Sonucu Oluşan Şişme Ve Morarma

Özellikle yeni yürümeye başlayan çocuklar düşe kalka büyürler, özellikle baş ve ayaklarında bu nedenle şişme ve morarmalar oluşur, bunun en iyi çözümü anında darbeyi alan yere Vicks VapoRub uygulamaktır. Şişme ve morarma olmayacaktır. Ayrıca bayanlar özellikle yaz aylarına girerken ayak ve kollarındaki morluklardan şikayet ederler, küçük bir çarpma dahi morarmaya neden olur, bununda en iyi çözümü vurduğunuz yere hemen Vicks VapoRub uygulamaktır

7. Baş ağrısı 

Vicks VapoRub’ı küçük bir miktar alnınıza sürün baş ağrısından kurtulun. Mentollü kokusu rahatlatırken başınızdaki basıncı ortadan kaldırarak anında ağrılarınızı dindirir.

8. Buğu

Vicks VapoRub buğu yapılarak da kullanılabilir. Sıcak suya katarak odanızda harika bir mentol ferahlığı sağlayabilirsiniz. Soluduğunuz bu rahatlatıcı hava sayesinde rahat bir uyku çekebilirsiniz

9. Yaralar

Enfeksiyonu önlemek ve iyileşme süresini hızlandırmak için küçük bir miktar Vicks uygulayabilirsiniz.

10. Keneler

Eğer bir kene tarafından ısırıldıysanız derhal Vicks sürün. Güçlü kokusu kenenin kendisini serbest bırakmasına neden olur.

11. Atlar ( Bu biraz sıra dışı)

Profesyonel jokeyler yarış günü yarış atlarının burun altında VapoRub sürerler. Güçlü kokusu ile diğer taylardan gelen kokuları algılamayıp onları yarışa odaklar.

12. Sivrisinek Kovucu

Sivrisinekler kesinlikle sizden uzak tuacaktır. Açıkta kalan yerlerinize veya üzerinizdeki elbiselerinize bir miktar uygulayarak sizleri sivrisineklerden uzak tutmaya yardımcı olur. Eğer ısırıldıysanız ve kaşıntınız varsa o bölgeye Vicks uygulayın ve yara bandı ile kapatın kaşıntıyı hafifleterek rahatlatmaya neden olur.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 10:33

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy