Custom Search

Boy Uzatma Yolları Neler? Boy Uzatma Hareketleri

Boy Uzatma Yolları Neler? Boy Uzatma Hareketleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼




Boy uzatma için bir çok teknik mevcut. Bunlardan biri de doğal yollarla boy uzatmak. Doğal yollar ile boy uzatmak için hayatınızda yapacağınız düzenli değişiklikler ile birlikte evde veya iş yerinde kendiniz de pratik egzersizler yapabilirsiniz.

Boy uzatmak için yapabileceğiniz pratik yöntemlerin arasında nefes ve kas egzersizleri, doğru beslenme ve düzenli uyku yer alıyor. Uzmanlara göre boy uzatmanın yaş sınırı var. Örneğin 12-17 yaş arasında olmanız gerekir. Ancak hangi yaşta olursanız olun belki yapacağınız egzersizler ve düzenli yaşam teknikleri boyunuzu tam uzatmasa da sizi esnek göstererek duruşunuzu daha düzgün bir hale getirebilir. Bu sadece daha uzun bir görünüm de elde edersiniz. Bununla birlikte piyasada 6-7 cm ye kadar nasıl boy uzatabileceğiniz ile ilgili detaylı bilgiler içeren kitaplar ve formüller de satılmakta.

Boy uzatma egzersizleri yuvarlanma, karın ve arka bacak kaslarını kuvvetlendirme, bacakları esnetme, bacakları yana kaldırma, yüzme, kuğu hareketi, omurga çevirme ve omurgayı esnetme vb. gibi hareketlerden oluşuyor. Bu hareketleri planlı bir şekilde yapmak istiyorsanız bir uzamana danışmanız gerekir. Bununla birlikte kendinize sabit bir egzersiz programı uygulamalısınız. Doğru beslenme için bir diyetisyene gitmelisiniz. Düzenli uykuda boy uzatma için yardımcı olacaktır.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 16:07

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy