Custom Search

En İyi Kadın Parfümleri ve Fiyatları, En Güzel Bayan Parfümleri

En İyi Kadın Parfümleri ve Fiyatları, En Güzel Bayan Parfümleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



Nina Ricci, Nina L’Elixir; İsmi gibi iksir gibi bir parfüm. Çekici, seksi ve baştan çıkarıcı. Kırmızı meyvelerin baştan çıkarıcı parfümü olan iksir bu yıl kadınlar tarafından çok tercih edilen dişi bir parfüm.

Chanel, Coco Mademoiselle; Bazı parfümler kalıcıdır ve seneler geçse de onlardan vaz geçilmez. Matmazel, her kadının çok beğendiği ve uzun yıllar vazgeçemeyeceği parfümlerin başında geliyor. Şeftali, kehribar ve güllerin karşımı olan bu parfümü, kadınlar kadar erkekler tarafından da çok beğenildiği düşünülürse kadınların niye çok sevdikleri ortaya çıkıyor. Bu yılbaşı için en iyi hediye Matmazel.

Loverdose by Diesel; Yasemin çiçekleri ile çekici bir aşk dozu olan bu parfüm aynı zamanda bir afrodizyak.  Çiçek, vanilya ve baharat karışımı olan bu parfüm çok romantik.

Givenchy Ange Ou Demon; Safran ve vanilya ile kışkırtıcı bir parfüm. Erkeği cezbeden ve dikkat çeken bu parfümü kesinlikle denemelisiniz.

YSL Opium; Tüm zamanların en baştan çıkarıcı parfümü olarak kabul edilen Opium, mandalina, Hindistan cevizi ve karanfil karışımıdır. Aşık olmak isteyen veya aşık her kadına tavsiye edilir.

Obsession by Calvin Klein; tetikleyici, dikkat çekici hoş bir parfüm. Kehribarın karşı koyulamaz etkisi ile denenmelidir.

Tom Ford, Black Orchid; erkekler bu kokunun baştan çıkarıcı olduğunu savunuyorlar. Yumuşak bir bergomot ve ylang ylang özlü bu parfüm, parfümler arasında çekici olmak isteyenlerin 1 numarası olmaya devam ediyor.

Prada by Prada; Mandalina, paçuli, bergomot, sandal apğacı ile yaratılan egzotik bir parfüm. Tropik ada havası veren odunsu bir parfüm olan Prada, feminen bir tarz yaratıyor.

Gucci, Gucci Rush2; Nergiz, palmiye, frezya ve müge karışımı olan tam bir gece parfümü.Rush’ın birinci parfümü tam bir gece kullanımına uygunken bu parfüm hem gece hem de gündüz kullanılabiliyor. Parfümü kullanan bayanlar, genelde kaliteyi ve çekiciliği 1 numara olanlar.

Lancome, Hypnose; çiçeksi ve cazibeli kadının parfümü olan hypnose, adı üstünde şaşırtıyor, kışkırtıyor ve canlandırıyor.



"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 11:26

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy