Custom Search

Twitter Music İndir! Twitter Music Kullanımı

Twitter Music İndir! Twitter Music Kullanımı


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



Ekran görüntülerini aşağıda görebileceğiniz Twitter Music, sosyal medya ile müzik paylaşımının gücünü iyice arttıracağa benziyor.

Uygulama içerisinde kullanıcılar arkadaşlarına müzik listesi ve sanatçı biyografisi önerebiliyor ve aynı zamanda uygulama üzerinden şarkı satın alabilmeleri mümkün oluyor.Twitter Music özellikleri arasında en çok dinlenen listesine sahip olabiliyor ve inceleyebiliyorken aynı zamanda sanatçı, şarkı ve lirikler olarak ayrılabiliyor. Yani şarkı ritmine, hızına, sözlerine ve seslendirenine göre gruplandırılabilecek.

Twitter Music tarafında tek dertli taraf ise Türkiye’de henüz kullanılamıyor olması. Aslında Twitter tarafında birkaç gün önce çıkan haberlerde tüm dünyada aynı anda kullanılacağı söylentileri dolaşıyordu ancak maalesef ki uygulamayı sadece ABD App Store’undan indirebiliyorsunuz.

Bunun için de kullanıcı profilinizi yeniden Amerika’da gibi tanımlarsanız ve tabi kendinize bir Amerikan kredi kartı bulabilirseniz, siz de ABD AppStore’una bağlanıp, bu programı hemen indirebilirsiniz.

Uygulamaya bu adresten ulaşabilirsiniz.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 23:26

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy