Custom Search

Dünyanın En Zehirli Yılanları, Resimleri

Dünyanın En Zehirli Yılanları, Resimleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼






Birçok çeşidi olan bu sürüngenlerin zararsız türlerinin yanı sıra, zehirli ve çok tehlikeli olan türleri de bulunmaktadır. İşte, en zehirli yılan türleri;



Fierce Yılanı: Masum gibi görünen, fakat dünyanın en zehirli yılanı olarak bilinen bu yılan, tek bir ısırması neticesinde 100 kişinin ölmesine yetecek kadar zehir salgılıyor.



Common Brown Yılanı: Bu yılan türü Avustralya’da yaşamaktadır. Rengi nedeniyle zor fark edilen bu yılanın tek bir ısırması ile akıttığı zehrin gücü 50 kişiyi öldürmeye yetecek kadardır.



Taipan Yılanı: Fare ve solucan cinsi hayvanlarla beslenen bu yılan, büyüdüğünde 3-4 metreye kadar uzayabiliyor. Bir ısırmasıyla 25 kişiyi öldürebilecek etkide zehir akıtabilmektedir.



Eastern Tiger Yılanı: Avustralya’nın güney ve batısında yaşayan bu yılan türü, yetişkinliğinde 2 metre boya ulaşıyor. Agresif bir yapıya sahip olan bu türün tek bir ısırığı, 21 kişiyi çok hızlı bir şekilde öldürecek güçtedir.



Riesvie Tiger Yılanı: Kuşlar ve küçük memeli hayvanları yiyerek beslenen bu yılan, son yıllarda keşfedilen türlerden biridir. Tek bir ısırığıyla 18 kişiyi öldürebilecek bir zehir salgılamaktadır.


"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 06:20

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy