Custom Search

En İyi Erkek Parfümleri, Fiyatları

En İyi Erkek Parfümleri, Fiyatları


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



Dior Homme Sport

Spor bir koku olan Dior’un bu parfümü, limon ve zencefil kokularının karışımıdır ve listenin birinci sırasında yer almaktadır.

Celvin Klein Free Blue

Fransız lavantası, mandalina, nane, Hindistan cevizi, amber, misk karışımı fresh bir kokudur. Bu sene, genelde spor tarzı benimseyen erkeklerde ve günlük kullanımda etkileyici bir tazelik yaratmaktadır.

Chanel Blue de Channel

Klasik ve tam bir erkek kokusu kabul edilen bu parfüm, erkeksi cazibeyi getiriyor. Hindistan cevizi, zencefil, sandal, turunçgiller, biber karışımı ile tam bir klasik erkek kokusudur. Channel’in tarzına yakışır ve kadınları etkileyen klasik bir parfümdür.

Hilfiger Man

Zencefil, kakule,  ananas, mandalina, sardunya, lavanta ve sandal ağacı ile sportif bir cazibe yaratan bu parfümü, şiddetle denemenizi tavsiye ederiz. Parfüm, odunsu ve fresh kokusu ile erkeğe çok yakışıyor.

Issey Miyake Sport

Issey Miyake’nin bayan parfümünün yarattığı etki senelerce sürdü ve efsane oldu. Şimdi Miyake Sport erkeklerde efsane olma yolunda. Bergamot, greyfurt, Hindistan cevizi ve sedir gibi karışımlar ile nefis bir deniz havası yakalanmış, şiddetle tavsiye ederiz.

Gucci Guilty

Limon, mandalina, biber özü ile karışmış bir parfümdür. Portakal çiçeği, sandal ağacı, sedir karışımı ile egzotik bir erkek parfümüdür.

Viktor&Rolf Spicebomb

Oryantal ve odunsu bir parfüm olan koku, klasik tarzdan vazgeçmeyen erkeklere şiddetle öneriliyor.


"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 11:27

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy